Vårdcentralen

Vaknade av väckarklockan idag. Första gången på länge. Mycket länge.
Den ringde 08.00 och 08.30 gick jag hemifrån. Jag hade ju tid hos husläkaren. Det tog en stund innan jag hittade dit. Jag gick förbi det och runt ett jäkla varv för att sen gå tillbaka och inse att jag redan gått förbi där.
Väl inne blev jag chockad av att det var så tomt. Helt tomt förutom tjejen i kassan. Så fort jag hade anmält mig så öppnades ett rum längre bort så fick jag gå in och vänta där.
Mkt smidigt och smittorisk-fritt.

Jag träffade en supergullig läkare. Jag har nu skrivit mig hos henne och det känns bra. Hon sa att hon hade försökt läsa in sig på mig men sa att det skulle ta veckor att ta sig igenom min journal. Hehe. Men hon hade snappat upp basen iaf. Lite annat fyllde jag i.

Jag tog upp min uvi och jag fick lämna urin och blodprov som jag skulle få svar på i morgon.
Men jag hann inte mer än hem fören hon ringde och sa att det var en redig uvi precis som jag visste, så hon skrev ut nån kort men väldigt intensiv antibiotikakur. Tre dagar ska den bara hålla på. Men är mkt starkare än normalt. Känns bra eftersom det förmodligen tagit sig vidare till njurarna. Bra att kicka igång rejält från start. Risken är väl att magen kommer balla ur av denna kur nu.
I morgon får jag svar på hur njurarna mår och vad mitt crp ligger på.

Efter det samtalet så knatade jag iväg för att gå på apoteket. Det är inte ett ställe som jag gärna besöker i dessa tider men det var glest med folk och alla var väldigt utspridda.
Jag pausade på Espressohouse på hemvägen med en välförtjänt fika i den otroligt varma vårsolen. Även där var det glest på folk och alla satt långt ifrån varandra.

Väl hemma var jag helt slut. Heeeeelt slut.
Väldigt många promenader och min kropp sa helt upp sig. Så sen dess har jag bara legat i soffan och klickat hem lite kläder från diverse ställen.
Så kan det bli ibland. 🙈

Såg nu på kvällen att Adam Alsing dött av Corona. Känns fruktansvärt sorgligt. Usch. Känner med familjen och sönerna. Vidriga sjukdom!!!
Vila i frid fina Adam. ❤️

14010 steg senare ligger jag på spikmattan och ska sova strax.

Godnatt!

/Annette

Gillar

Kommentarer