Uvi

Jag har haft väldigt ont i nedre delen av buken några dagar. Tre för att vara exakt. Det har varit hemskt på morgon/förmiddagar men lugnat sig lite på eftermiddag/kvällar.
I morse vaknade jag dock med en redig urinvägsinfektion. Och ju längre dagen gått ju mer ont har jag fått i höger njure. Speciellt när jag är kissnödig eller kissar.

Förr hade jag alltid uvi. Väldigt ofta och lät den självläka. Men sist jag hade det, kan det vara 5-6 år sen? Så eskalerade den för första gången och blev njurbäckeninflammation och så bröt sig bakterierna ut i blodet och jag fick blodförgiftning för ANDRA gången i mitt liv.

Jag är ju rätt säker på att den vandrat upp i njurarna redan men som TUR ÄR så hade jag redan ett besök inplanerat i morgon till husläkaren. Av andra orsaker.
Himla fiffigt.

Så nu står jag bara för valet mellan att ta antibiotika och därmed sänka mitt immunförsvar och bli mer blottad för Corona.
Eller låta denna uvi vandra vidare.
Så klart kan jag ju inte göra det. Men antibiotika känns liksom som det sista jag ska ha nu.
Men vi får se vad läkaren säger i morgon.

Annars så har jag tvättat idag. Dammsugit. Borstat tänderna på Max. Och borstat honom.
Han är så konstig. Älskar att borstas, det är det bästa som finns och idag ville han aldrig sluta borsta tänderna. Haha. Rolig prick. Borde göra det oftare och slippa massa tandvårdskostnader sen i framtiden.
Oliver är ju inte lika sugen på sånt här tyvärr.

Nu är det 6 dagar till jag börjar nya jobbet.
Så förbannat delade känslor kring detta.
Önskar så att Corona inte fanns så jag kunde få njuta av att få börja jobba på ett nytt jobb jag verkligen längtar till.
Trodde i min enfald när jag fick jobbet att allt detta skulle vara över nu. Men ack så fel man kan ha.
Ut i kollektivtrafiken nu bara Annette.
Yey.

/Annette

Gillar

Kommentarer

generalen
generalen,
känner samma tveksamhet jag ska ta min spruta nu, skulle gjort de i söndags men har sånt tryck i bröstkorgen och får för mig att jag fått Corona så vågar inte ta den. Samtidigt som de känns som inbillning och ångest och mina tarmar börjar sparka bakut så behööööver verkligen sprutan men tänker att tar jag den och jag har corona nu så lär ja ju dö typ. Så då står man i denna gråzon.
nouw.com/generalen
Explicit
Explicit,
Men det verkar ju som att dom som fått riktigt dåliga biverkningar av Corona har nåt knas med immunförsvaret och det det blir FÖR aktivt. Så isåfall är det ju bra med nåt som dämpar det. Men jag tror dock inte att du blivit smittad?
nouw.com/explicit