Tvätt & städ

Alltså... när man har djur med päls som sover i ens säng så får man ju räkna med att byta rent i sängen lite oftare än andra kanske.

När det bara var jag och Tiara så var det fine. Bytte en gång/vecka. Ganska normalt skulle jag tro.. Hon ligger alltid på samma lilla plats som jag kan rolla varje dag. Nemas problemas.
Men sen Oliver kom så finner jag inga ord.
Dels så är han ju så busig, flyger runt i sängen och håller sig då IKKE till en och samma plats. Han hårar ju inte särskilt mycket så det är egentligen inte det stora problemet, MEN! Karln har en förmåga att gå på toa och bajsa på morgontimmarna, alt. efter sin frukost. Och då verkar det helt klart vara lite lösare bajs. Och eftersom han inte är Tiara (som aldrig varit smutsig i hela sitt liv) så går han ju runt lite med smutsig bak. Upp på fönsterbrädan och gnider runt, sen gärna på lakanet. Han lägger sig i sängen och tvättat sig ren efter en stund men då har han ju redan hunnit ”stämpla” baken lite här och var i min säng. 😂
Så nu för tiden får jag liksom byta rent i sängen jäkligt ofta. Kanske blivit 3ggr/vecka nu sista veckorna.

Jag håller på att tvätta nu. Insåg hur många lakan, påslakan osv som var med i tvättkorgen nu.
😅🙈

Det var precis likadant med Chipo. Han var så långhårig. Och kille. = sämre rengöring och mer bajs i baken.

Men men. Det finns ju tvättstuga. :)

Jag passade på att dammsuga också då det var mer kattsand på golvet än i lådorna typ. Olivers roligaste stunder under dagen har han helt klart i kattlådan. In och ut, in och ut.

Buy a cat they said. It will be fun the said.
😂😍

Aja. Jag är iaf ledig i helgen. Jag jobbade igår kväll och det var lite kaosigt minst sagt. Kom hem 45 minuter senare än vanligt och var lite på bristningsgränsen.
Jag har haft så otroligt ont i axeln sista dagarna. Det har varit lite för tunga lyft på sistone på jobbet och det har inte protesen gillat.

Och så håller jag helt klart på att bli dålig, min hals är helt tjock och svider.
Så nu kan jag räkna med att tapp smaklökarna här snart för det är alltid det första som händer när jag blir förkyld.
De suger.

Vi fick iaf galet god äppelkaka på jobbet igår. Mumsigt värre.

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar