Tiara-dag och bad

Hola!

Igår var jag och Oliver på en liten promenad. Han går som en liten hund. Helt otroligt. Sen var jag på Ikea med mamma och köpte en badbalja, tanken är att jag ska bada oliver då och då för att bli av med överflödig päls och vill liksom börja tidigt så han inte bli rädd för vatten. Och han luktade rätt mkt kiss när han kom från uppfödaren så vi badade igår och det gick väldigt bra!
Inte som att han låg i och plaskade direkt men det gick bra. Och njöt i fulla drag av att ligga inslungad i handduken sen.
Goseplutten.

Sen sov han i mååååånga timmar i min famn. Helt slut.

I morse dammsög jag och torkade golven. Tiara brukar alltid hoppa upp någonstans medan jag dammsuger då det är hur läskigt som helst, men sen kommer hon ner så fort jag är klar. Detta var dock första gången jag dammsög sen oliver kom. Han gömde sig bakom en massa lådor i ett skåp och har legat där och sovit hela dagen så jag har haft en riktig Tiara dag. Hon var ute på balkongen en stund och har sen legat i soffan hos mig resten av dagen. Mysigt att ha henne ute lite mer igen.

Själv har jag legat hela dagen och tryckt i mig choklad med jordens mensvärk. Kollar igenom säsong efter säsong av desperate housewives. :)

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar