Testpilot-uppdrag!

Nu har det gått några dagar sedan jag fick hem mina Gainomax High Protein Tropical Summer Limited Edition drycker. Hehe vilken tungvrickare!

Jag har inte så mycket erfarenhet av Gainomax om jag ska vara ärlig. Eftersom jag har celiaki (glutenintolerans) så tar jag ofta förgivet att dom inte är glutenfria. Men det är dom!
Glädjen över att hitta något bra och gott som är glutenfritt är oslagbar.

Min tanke var att ha dessa som ett bra och nyttigt mellis på jobbet. Jag jobbar ju på en akutmottagning och det krävs flera bra små pausmåltider för att hålla hjärnan skarp hela dagen.
Men innan jag hann få hem dryckerna så insjuknade jag i Covid-19.

Idag är det dag 11 med corona och jag är så överväldigande glad att jag inte tappat mina smaklökar och luktsinne, för WOW vad dessa drycker fick mig att resa tillbaka till Kreta- till en solstol på stranden. Solen som steker så skönt. Vågornas avslappnande ljud och med en kokosnöt med pinjacolada i handen!
Utan alkohol då såklart.
Super god!

Jag skulle inte säga att jag är en person som är ett stort fan av kokos-smak. Däremot älskar jag ananas. Och kombon av dessa två är väldigt fräsch och god.

Jag fick för mig att det skulle vara en klar dryck. Lite som en klar näringsdryck. Sånt jag fick dricka under min tid med anorexian.
Men detta var mer som mjölk med otroligt god smak.

Eftersom jag inte haft någon större koll på dessa produkter så öppnades ju en helt ny värld. Jag har kollat in sortimentet och klickat hem några olika smaker.
Jag är mest nyfiken på Blueberry Delight. Och Strawberry! Alltså mums! Päron kan också vara spännande, kanske lite piggelin-feeling på den!

Eftersom jag är vegetarian och inte en särskilt bra sådan så får jag i mig alldeles för lite protein om dagarna. Jag tar lite tillskott men vet att jag alltid ligger back på protein, därför är det ju en sådan otrolig win win- situation att Gainomax High protein Tropical summer som jag fått testa innehåller 30g protein i sina 250ml!
Och den är sockerfri!
Vem vill inte dricka något jätte gott som dessutom är bra för kroppen?!

Innan jag fick hem dryckerna så hade jag lite ångest över hur jag skulle göra med denna recension, då jag inte vill göra reklam för något som jag kanske inte tycker om.
Men det behövde jag inte oroa mig för.
Jag älskar dom och ser fram emot att testa nya smaker!

#gainomaxonthego #gainomax #tropicalsummer

Kepsen kan med fördel även användas som skyddsvisir i dagar som dessa. 🙃

/Annette

Gillar

Kommentarer

Annika K
,
En recension ska vara ärlig. Så hade du inte gillat dem hade du ju fått skriva det 👍🏻
Den där drycken låter mumsig 😍 Hade varit kul med bild på den upphälld i glas. För att kunna se mjölkigheten. ❤️
Explicit
Explicit,
Ja det är iofs sant! Lär väl finnas dom som inte gillar den också som skriver om det 😊 Ja jag har en kvar, kan lägga upp en sån bild sen!
nouw.com/explicit
generalen
generalen,
Åh va gott. Jag har smakat en med banansmak den var fett god!
nouw.com/generalen
Explicit
Explicit,
Jaså? Ja det var en riktig wow-upplevelse. Ska bli min nya last. Hehe
nouw.com/explicit
Grislingen
,
innehåller dem mjölk?
Explicit
Explicit,
Ja dom innehåller tyvärr komjölk
nouw.com/explicit