Svettig dröm

Ojojoj. Vilken natt.
Somnade 23- vaknade 11 🙄

Jag drömde så galet intensivt. Jag kom till nya jobbet, NKS, jag var så snurrig att jag inte kunde gå rakt. Typ som när man fått sömnmedel- allt bara snurrar hysteriskt. Fick gå och hålla mig i väggarna och blunda, annars skulle jag ramla.

Så hittade jag ju ingenstans och rummet med datorerna där man sitter och läser på om patienterna var som en garderob hemma hos nån. Jag fick en jätte seg gammal klump-dator som hade så mkt virus så jag hamnade bara på fel sidor heeeeela tiden. Och så snurrade ju hjärnan så mkt, så jag fick inte ihop det.

Så skulle jag ge mig ut för att leta efter patientrummen ist, men då kom jag ner i nån tunnelbana som var fyllt av vatten, så jag fick ligga på en badmadrass och simma runt i mörkret. Kände att detta bara inte kunde vara sjukhuset?
Men alla påstod det.

Jag vände tillbaka på min luftmadrass och paddlade fram till där det fanns mark igen och då insåg jag att jag bara hade en timme kvar av mitt arbetspass och jag hade inte ens hunnit läsa på om patienterna än. Och jag visste ju att dom hade planerade operationer och sånt som jag skulle köra dom till och preppa dom inför.
Ville bara gråta och gå hem.

Så vaknade jag totalt dyngsur av svett.

Kul natt.
Blir kul med nytt jobb på måndag!
😬🙈

/Annette

Gillar