Städ, ledighet...Och lite godis!

Två lediga dagar. Så underbart.
Jag tvingade mig bokstavligt talat upp ur sängen 12.30. Hade lätt kunnat sova flera timmar till. Det här fenomenet är helt nytt för mig. Jag har aldrig haft behov av att sova längre än till max 9 på lediga dagar. Aldrig. Inte ens i ungdomens dagar. Men nu känns det som att jag kan sova bort varje ledig dag. Väldigt otrevlig nykommen grej. Dom lediga dagarna försvinner ju i ett nafs om man sover bort dom...
Men samtidigt verkar ju kroppen absolut behöva det.

Jag har varit lite produktiv idag ändå. Dammsugit och våttorkat golven. (Otroligt välbehövt.) Och jag håller på med jordens lass i tvättstugan.

Mellan varven ligger jag död i soffan och kollar Robinson och så.

Igår, på väg hem från jobbet stannade jag på Willys och handlade lite. Köpte även en rejäl påse lösgodis som jag verkligen njöt av igår kväll.

Det är en så häftig känsla att kunna äta vad jag vill, hur mycket jag vill, när jag vill, utan att gå och kräkas efteråt.
Jag tror inte att någon som inte varit där, fattar känslan.
Visst, jag är inte felfri, jag har mina sämre dagar där jag inte klarar av att motstå den kraften men det är bara nån ynka gång i jämförelse med alla gånger. Alltid. Hela tiden. Som det var förr.

Jag tror det har att göra med att jag är igång varje dag, gör av med mer energi per dag än jag någonsin gjort förr. Att jag alltid är mentalt uttömd nu så orken att lägga energi på kroppen inte finns.

Av någon anledning har jag ju tappat lite vikt på sistone. Antar ju stressen. Och mina konstanta diarréer. Ursäkta öppenheten. Men det är ju så. Jag har inte fått behålla nåt senaste månaden.
Men!! Sista veckan har magen helt vänt och blivit normal igen! Det startade samma dag som jag började ta ett kosttillskott för håret.
Jätte konstigt.
Men det är bara att tacka och bocka.
Jamaaaaaaan!

/Annette

Gillar