Specsavers!!!

Ledig idag då.
Jag har hämtat ut ett paket och även hämtat mina nya glasögon!!! En vecka tog det- vilket rekord! De hade visserligen skrivit att det var akut.
Alltså jag måste hylla Specsavers här. Shit vad dom ställt upp!
Det hela började ju med att jag skaffade progressiva glasögon i maj.
Sen hade ju Max sönder dom i dec och jag lämnade in dom för att få nya. Det tog en månad och på den tiden förstördes ju mitt högra öga på nåt vis.
När jag fick dom nya glasögonen, som jag dessutom fick betala för då jag inte hade tagit nån försäkring dum som man är. Så jag hade då betalat 2 par progressiva glasögon på ett halvår.

Sen Så insåg jag ju snabbt att jag inte såg nåt vidare på det högra ögat trots glasögonen. Var där flera ggr och dubbelkollade så det var rätt slipning och så. Vilket det var.
Gick några dagar till, sen försämrades synen ännu mer och den där vidriga huvudvärken kom. O jag åkte till akuten- de hittade hjärntumören osv. Osv..

Så gick jag tillbaka till optikern på specsavers när jag vart utskriven och berättade vad som hade hänt och de agerade så jäkla fint.
Jag fick en akuttid av dom för en stor synundersökning. En sån man gör på sjukhus? Och sen ny synkontroll för styrka på glasögonen, vilket visade försämrad syn på BÅDA ögonen.
Och så säger kvinnan: jag känner så mycket för dig, du har kämpat tillräckligt, så jag väljer att GE DIG ETT PAR HELT NYA GLASÖGON.
Gratis. Gratis undersökning också.
Alltså. 😭
Så idag var jag där och hämtade ut dom. Ny styrka. Nya bågar.
Jag gav dom en blomma för den fina hjälpen och hon önskade mig all lycka i framtiden nu.

Så fint.
7500kr bjöd dom på.
Det är service när den är dom bästa. 😍

Ögat har dock tyckt att det varit lite jobbigt med ytterligare nya nu och pupillen har återigen varit sådär stor. Och huvudvärken och ljuskänsligheten kom tillbaka.
Men jag tror att det är en invänjningsperiod. För jag ser allmänt mkt bättre med denna nya styrkan.

Pupill-skillnaden ☝️

Dom nya. Små och fina tycker jag. 👏😊 ☝️

Dom gamla glasögonen. (Så stora o fula?) ☝️

Nu kommer P snart hit och ska hjälpa mig lite med rensning och packning. Tanken är att börja flytta till mamma i helgen!

Och...... jag har SÅ MYCKET SAKER. SÅÅÅ MKT SKIT!
Kanske det tråkigaste på jorden det här- att rensa och packa.

/Annette

Gillar

Kommentarer

generalen
generalen,
Oj wow! Trodde inte butiker var kapabla att göra något sånt! vilken superservice verkligen! Och snygga dom var, hoppa nu ditt öga vänjer sig bra med dessa!:)
nouw.com/generalen
Explicit
Explicit,
Ja, verkligen supersnällt. Hela personalstyrkan har varit iblandade och fick kram av alla när jag gick idag. Verkligen en super-butik
nouw.com/explicit
Grislingen
,
Vad fint av dem!
Explicit
Explicit,
Eller hur!? Så väldigt tacksam
nouw.com/explicit