Sommardag

Godkväll.

Idag har jag varit hemma från jobbet. Gårdagen vart en riktig peak (hoppas jag) för jag har nog aldrig mått så dåligt som då. Psyket håller på att rasa ihop för mig. Det gick liksom inte att jobba då ena symtomet av total breakdown efter det andra kom. Blir så många fysiska besvär som kommer och jag vet vad som är hönan och vad som är ägget.
Jag blir tex mer och mer yr. Min balans har försämrats. Synen på höger öga halverades typ. (Det var av den anledningen jag sökte akut för 1,5år sen och dom hittade tumören)
Igår var det en ren dimma. Lite bättre idag.
Jag vet att yrseln är ett symtom jag ”väntar” på, ju mer tumören växer men tänker att det kanske har med blodtrycket att göra? Stress? Annat också?
igår låg min puls ständigt på 148. Alltså?
Med det kom en vidrig kallsvettighet. Jag var så klibbig. Hemskt.
Det måste ändå varit en konstans ångestattack.
Jag somnade 19.30 igår. Sov till 08.30.

Mamma kom tidigt hit idag. Vi har fyllt upp min kyl och frys. Solat (det har varit 21 grader och stekande sol idag!) och även varit och ätit god indisk mat.
Det har känt väldigt bra. Älskade mammi. Vad gjorde jag utan dig?

Jag har slutat känna hunger. Det är något som oroar mig. Jag kan inte tänka på mat. Allt känns som olika variationer av kattmat typ. Vänder sig i magen. Jag vill dock alltid äta chips.
Men eftersom jag kanske ätit en liten skål chips varje dag och inte fått i mig mat på resten av dagen så har jag ju ganska snabbt minskat i vikt.
Trigger varning är ju det. Eller jag känner INGENTING ang att vågen imorse visade lägre siffror än på några år. Faktiskt ingenting annat än oro.
Men vad fan vet jag. Plötsligt vaknar kanske jävulen på min axel och börjar skrika massor av dumheter.

Jag köpte mycket frukt och bär och små lätta saker att äta. Små yoghurts osv. Nötter.
Bättre än inget.

Som grädde på moset så har jag de senaste dagarna haft ett riktigt jobbigt munsår. Jag har aldrig munsår. Men nu är väl kroppen blottad för det mesta så då hoppade det snabbt på.
Igår var nog värsta dagen. Kunde dricka vatten och kaffe med ett sugrör. Något annat gick inte. Gick liksom inte att öppna munnen. Usch.
Idag känns det lite lättare faktiskt. Går att öppna munnen mer och det ser mer köttigt ut än skorpor som igår.
Nej men åh, jag ska inte måla upp mer bilder om denna vidrighet.

Jag har fått hem mina produkter från CAIA som jag beställde för några veckor sen!!
Och även mina nya borstar från Real technique! Det är skoj iaf!

Häromdagen var jag på promis med yngsta systern Malin och lilla Elias. La lite bilder på det med. Mysig dag. ❤️

/Annette

Gillar

Kommentarer