Slightly better!

Jag somnade tillslut igår efter att ha meckat fram och tillbaka en lång stund för att hitta ett sätt att ligga på så axeln skulle trivas.

Klockan 10.00 väcks jag med ett ryck av att det plingar på dörren. Flyger upp, försöker hitta ett par byxor att ta på mig. Springer helt planlöst runt i lägenheten för att hitta ett par.
Det ringer på dörren igen.
Hittar tillslut ett par byxor och öppnar.
Där står Kurt. Fastighetsskötaren som skulle komma kl.10 för att jag haft stopp i avloppet i duschen.

Helt stirrig och nyvaken försöker jag verka pigg och allert och visar honom problemet. Han skrattar lite åt mig och mitt hår som står helt rakt upp som att jag fått en stöt.
”Låg du o slagga?” Säger han med ett brett leende.
Hehe. Gick inte att försöka låtsas vara pigg och allert här inte. 😅

Nu har han iaf fixat med avloppet så jag hoppas att problemet är löst. Annars måste dom komma med en spolbil och det orkar jag verkligen inte med.

Axeln känns bättre idag! Har ju inte varit vaken så länge och inte använt den. Men jag har inte ont i vilande läge vilket är underbart! Hoppas verkligen att det var någon sorts överansträngning.

Tänkte ta mig till pappa idag om axeln tillåter. Mamma, Stina, Jamie, Malin och Elias ska tydligen dit. Var evigheter sen jag träffade dom så det vore trevligt.

När mamma och jag var på MOS häromdagen så köpte jag lite kaffekapslar på Nespresso. Min stora favorit är nyheten Indonesien. Så otroligt god!
😋

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar