Skansen & gårdagen

Hej.

Gårdagen var övermäktig.
Först på jobbet- flytten för ena av våra avdelningar. Separationen från mina fina kollegor. Chocken över vilka sura människor som kom med den nya avdelningen som flyttade in ist.
Övermäktigt bara. Sånt spring, så sjukt mkt folk. Kaos.

Direkt efter jobbet åkte jag till minneslunden. Jag var då i något slags upplösningstillstånd efter arbetsdagen och för att ha hållit inne på alla känslor som kommer med datumet 20 maj.
Kom upp dit, det var tomt på folk vilket var skönt. Såg blombuketter från mamma och Stina och ett kort från Stina till Mio som fick bägaren att rinna över. Så fint skrivet så tårarna bara forsade fram.
Var där uppe och andades en stund innan jag åkte hem. Fortfarande med en hemsk klump i magen.
Då kom mamma, Malin och lilla Elias. Mamma med en röd fin ros och Malin med ett paket och Elias med en teckning där Malin hade skrivit lite text till Mio från Elias. Då rann bägaren över igen.
Sen fortsatte kvällen så. Gråtattacker tills jag somnade.
Sov 12 timmar.

I dag när jag hade vaknat till så frågade jag Stina om hon ville åka till Skansen eller nåt. Behövde komma hemifrån och göra något kul. Varmt som attans var det också.
Så vi åkte dit. Christoffer övningskör så han tog bilen. Jag åkte till Danderyd i en överhettad buss så plockade dom upp mig där.

En riktigt varm och svettig dag har det varit. Skansen var rätt så stängd av sig men en del djur var pigga ändå. Och Jamie var helt övertänd, så söt. Skuttade runt och tyckte livet lekte verkligen. Underbart att se.

Nu är jag hemma. Slut i kroppen efter alla steg och även av all sol. Känner mig nöjd i kroppen. Naturligt slut.
Har precis duschat och bäddat rent. (Drömde så intensivt igår natt så svettades sönder sängen typ)

Det var väldigt skönt med ett break idag. Verkligen.

I morgon ska jag till KS och röntga knäet. Jag ska för första gången till NKS och är lite nervös över hur jag ska hitta där. Verkligen ingen aning alls vart det ligger ens.
Men men. Skönt iaf att få det röntgat.

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar