Sjuk đŸ˜«

Eller Ă€r det allergi? I don’t know really.

Min hals har sedan ett par dagar tillbaka gjort ont och jag har fÄtt HOSTA. Det Àr ett big no no med mina dÄliga lungor.

Jag kÀnner mig febrig men Àr inte det. Det gör bara ont i halsen och jag har vÀrsta whiskeyrösten och jag hostar. Rethosta.

Jag pratade med lÀkaren pÄ jobbet och han trodde inte att det var allergi. Han tippade pÄ streptokocker. Men det fÄr det absolut inte vara. SÄ det Àr det inte :) han ville ta ett prov för det men jag tackade snÀllt nej. DÀremot gav han mig coccilana vilket Àr guds gÄva för hostande lungor.
Det hjÀlpte rÀtt bra faktiskt. Fick med mig lite hem för natten och i morgon.
Det Àr bra att jobba pÄ sjukhus!

Jag Àr mest rÀdd att det Àr RS virus. Har sÄ mÄnga patienter med det. Det Àr ju ingen fara för friska lungor men mina Àr lÄngt ifrÄn friska.
Men det kan lika gÀrna vara rejÀlt med pollenallergi. Aldrig haft det förut dock. Bara kliande öron o ögon. Och det har jag inte nu. Men det kan vÀl kanske visa sig olika frÄn Är till Är.
Är aldrig nĂ„nsin förkyld sĂ„ det kĂ€nns Ă€ndĂ„ lĂ„ngt borta.

Aja. Vi fÄr se hur det artar sig.

I förmiddags innan jobbet sÄ kom Stina och Jamie hit. Det var sÄÄÄÄ svÄrt att lÄta bli att pussa pÄ den lilla charmören.
Han diggade Tiaras sÀngar nÄt otroligt och lekte i dom tills han var en enda hÄrboll. Hehe.

Jag köpte en ny kamera igÄr!!!!!! Har gÄtt och sugit pÄ det ett tag nu och igÄr tog jag Àntligen tag i det. Jag har sen tidigare en vÀldigt bra och avancerad systemkamera men det blir inte av att jag anvÀnder den. Den Àr sÄ tung och stor sÄ jag har den ju aldrig med mig. SÄ Stina fick köpa den. Mycket bÀttre att den kommer till anvÀndning.

Min lilla nya kÀrlek Àr den minsta kameran i systemkameraklassen. Och jag Àlskar den redan.
SĂ„ kul. Panasonic lumix gx800.

Jag behöver verkligen Äteruppta ett fritidsintresse och fota har alltid varit min grej.
VÀlinvestersde pengar kÀnner jag!

  • NĂ€ra VeckovĂ€gen , JĂ€rfĂ€lla

Gillar

Kommentarer