Sing me a song of a lass that is gone, say could that lass be I.

Hej!

Idag har jag varit ledig. Och faktiskt inte bara legat på soffan hela dagen utan jag har varit och kastat allt skit som legat i bilen, kartonger och sånt. Och sen till pappa för att hämta mina sprillans nya vinterdäck.
Det har gnagt i mig länge nu att jag måste få det bytet gjort. Ishalkan kan ju slå till any day now.
Så nu är dom bytta och klara. Sån befrielse.
Åkte även och köpte lite grejer att ha i bilen inför vintern och svabbade av henne lite invändigt. Var väldigt nära på att åka och tvätta den också men det känns väl sådäär när det ständigt är regn och grisigt på vägarna.

Jag åkte dessutom och fyllde upp luft i däcken för första gången i mitt liv ensam. Stod som ett fån och försökte fatta hur man gör. Men lyckades! Frågade någon random snubbe vid macken om hur mkt luft det ska vara. Haha. Så sjukt oklart det där. Sen pep bilen till efteråt om att det var knas med lufttrycken så då fick jag ta reda på hur man kalibrerar det i bilen. Och jag lyckades tamejfan.
Alltså vad ska man med karlar till... bilproblem har varit den enda användningsområdet av en man men till och med det fixar jag själv. 😂

Sen har jag tvättat!
Flitig dag ändå.

Nu ligger jag och tottar på Outlander.
Jag har ju till min stora sorg sett klart Once upon a time nu. För andra gången och jag sörjer det verkligen. Hehe. Fan vad jag älskar den serien.
Men outlander är också väldigt bra. Bra substitut för att lindra den största sorgen och separationsångesten. 😅Så den startar jag om med nu.

Dock är inte mina glasögon bra. Suck. På vänster öga är det suddigt och det svider så jag får lust att slita ut ögat typ.
Det som är konstigt är att kollegan ju gjorde refraktionen och receptet för 3v sen liksom och då stämde det ju.
Så oklart varför det ska vara fel styrka nu då.
Det kan ju vara ögonen som inte riktigt orkar mer nu. Kanske att det tar sin tid för dom och hjärnan att anpassa sig.
Jag ger det några dagar till. Annars får vi ändra styrkan på vänster öga.
Är livrädd att jag ska få bekosta det själv bara. Går liksom inte.
Snälla rara, kan det inte bara få bli bra med mina ögon och glasögon snart? Jiiiiz.

Just det. Jag hämtade upp några tomtar från källaren också. Inte mycket, men några st iaf. Orkade inte leta efter ljusstakar och sånt. Får klara mig utan. Men lite mysigt i hallen med några små raringar som hälsar mig välkommen hem :)

Jag byter alltid däck bredvid en godisaffär med 1500 sorters godis....
🙈😬🤤

/Annette

Gillar

Kommentarer