Rekordkudde!

Som om posten hörde mig så kom både glossybox och kudden dagen efter förra inlägget.
Eller kom.. jag fick snällt gå och hämta ut dom. Men ändå!
Och snälla…. Titta på min kudde.
Och lilla örngottet. 😅

Jag kröp precis ner i sängen och la mig nu. Halva kroppen kan ju ligga på denna kudde. Blir nästan löjligt med ett litet huvud bara. Hehe. Oj så skön.
Att en kan få hat så gött.

Hoppas innerligt nu att den är skön att sova på också. Det har inte gått att hitta en bra kudde för huvudet sen operationen. Allt känns för hårt och det känns som skallbenet rör på sig lite när jag ligger mot den sidan. Och själva plattorna och skruvarna som dom fäst tillbaka skallbenet med gör så galet ont att röra. Helvetesnätter.
Men låt oss nu hoppas på denna jätte.

Idag har jag varit flitig.
Sedan denna veckan har jag testat att tvätta själv. Kände att det kanske kunde gå. Och skönt att kunna göra såna saker själv. Hittills har mamma kommit en gång i veckan och tvättat.
Tvättstugan är en trappa ner här och jag har inte kunnat gå i trappor fören NU! Nu kan jag!
Dock kan jag inte vingla ner med för stor och tung kasse ännu så har bokat två tider per vecka. Och tvättar då lite lagom varje gång. Nån maskin. Idag var andra omgången och det gick så bra så! Och det känns löjligt roligt att klara av en sån simpel syssla igen på egen hand.
Skönt att ha något att göra också.

Efter tvätten träffade jag mamma, Elias och Molly en halvtimme typ i parken. Men det var så kallt?! Satt och frös som om det vore oktober.

Sen efter jobbet kom Matthias och vi gick och åt på en närliggande restaurang. Andra restaurangbesöket!
Har det alltid spelats hög musik vart man än går? Restauranger, affärer osv? Tror inte jag lagt märket till det förr men musik klarar jag verkligen inte av fortfarande. Ilar som knivar i skallen, så vi satt ute.

Jag har haft en mysig bra dag. Nu hoppas jag på en bra sömn. Det är jag inte bortskämd med. Men vägrar börja äta sömnmedicin igen. Eller höja smärtstillandet.

Vi blev sugna på en klassisk kebabtallrik men eftersom vi båda är vego så bad vi om halloumi ist och det fixade dom!

(Bästa mysigaste snyggaste mussetröjan får värma mig inatt!)

/Annette

Gillar