Prutt & elände.

Jag mår inte bra alls. Jag mår illa och är riktigt risig i magen. Det smakar röv i min mun och jag har en stark oro-känsla hela tiden. Det känns som att något hemskt är på gång att hända.
Hela helgen har jag spenderat sovandes. Mer eller mindre.
Var så taggad på helg, men när den väl kom så har jag bara mått dåligt. Gick och la mig 22-23 i fredags och sov till 12.20 på lördagen!!! La mig på soffan och tittade på en serie och sov även i soffan. Det händer ju liksom inte för mig någonsin.
Samma igår. Men fick iaf röven ur en stund och åkte till Dollarstore som precis öppnat här. Trängdes med hela Stockholm där en stund, åkte hem och sov i soffan.

Vad är det med mig?
Får direkt känslor att något är riktigt fel när jag mår så här. Typ att leukemin är tillbaka eller nåt.
Men det är ju bra långsökt.
Förmodligen ett virus av något slag.

Men jag har inte råd att vara hemma mer. Har redan varit hemma två perioder under september. Och jag får ju bara panik här hemma, så det är väl lika bra att parvla sig iväg.
Jobbar kväll idag och i morgon, sen dagpass på onsdag. Sen har jag en vecka semester med Oliver och lilla Max.

Prutt.
Hoppas detta vänder snarast och blir bra igen.
Hatar denna känsla av sjukdom.

Oliver har dessutom kommit in i en riktig tonårsperiod. Han är högt och lågt, springer runt och har ner ALLT I SIN VÄG. Lyssnar inte alls på mig och är allmänt lite jobbig. Inte alls likt honom.
Igår hoppade han upp på en hylla han aldrig varit på och sprätte iväg massa saker som stod där så jag fick en liten porslinsbuddha i huvudet i jordens fart. Gjorde så gräsligt ont och vågade inte ta bort händerna från huvudet då jag var helt övertygad om att blodet sprutade. Men det gjorde det inte.... fick en rejäl bula dock. 😩

Känner mig som jordens sämsta kattmamma just nu som inte ens orkar busa med honom. Han skulle behöva en rejäl promenad i skogen. Men energin finns helt enkelt inte där.

Aja. Det var väl det.

Och så saknar jag Tiara SÅ DET GÖR ONT I MIG!

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar

Kommentarer

generalen
generalen,
Jobbigt❤️ Hoppas de går över snart. Känns som de är en del sjukdomar nu som lurar😔
nouw.com/generalen