Planeringsdag

Ja, som rubriken lyder så är det i morgon planeringsdag med jobbet. Den allra första inom SLL för min del.
8,5h föreläsningar/kurser och allmän info blir det. Sen ska vi åka in till stan där vi blir bjuden på middag samt bowling.
Några kollegor ska sen gå vidare efter det, jag blev förfrågad om jag vill följa med på det. Det vore kul men jag vet inte hur mycket jag kommer orka. Så det får vi väl se.

Blir hur som helst kul att träffa alla utanför sjukhuset. I sina egna kläder, inte samma pyjamas allihop. 😅

Jag är dock lite orolig inför i morgon. Jag måste åka kommunalt eftersom vi ska till stan sen. Och så fort det kommer till att åka kommunalt blir jag helt hispig. Måste leta efter accesskortet. Sen ladda på det. Sen beräkna när jag ska gå hemifrån osv osv. Hatar det. Blir helt blank.
Men Lucas lovade att möta upp mig här på stationen så åker vi in tillsammans till Danderyd. Han bor också här vid mig nästan. Sen får jag väl försöka se till att vi åker hem från stan tillsammans också. Annars får jag ta en taxi. Vägrar åka kommunalt hem själv på natten.
Hehe. Så töntig.

Lite pirrigt är det faktiskt, allt med i morgon. Men jag hoppas att dagen blir lärorik och att kvällen blir rolig! Kanske är just det här jag behöver för att må lite bättre.

Jag hoppas även att vi kommer lyfta det här med att avdelningarna splittras i maj. Jag mår så jäkla dåligt av det. Vet varken ut eller in.
Ska jag följa med lungavdelningen och jobba med den akutvården på 100% eller ska jag stanna och vara kvar på den avdelningen som blir mer palliativ inriktning?
Jag brinner ju för det akuta. Det är det jag älskar. Men jag tvivlar på att min kropp kommer orka med det på heltid.
Så, ska jag lyssna på kroppen och förståndet så borde jag stanna på avdelningen som blir kvar. Även om jag tycker att den sorts vård som kommer vara där är rätt tråkig.
Men kanske ändå bra att stanna få lite mer erfarenhet av själva sjukhusjobbet. Sen söka sig till nån mer spännande avdelning.

Jag vet verkligen inte.
Det har varit så bra nu när det varit två avdelningar man gått emellan på.

Blä. Detta stressar mig enormt.
Så snart oxå.

Alla fick semla idag. Inte jag. 😢 Så det fick bli en glass. 😀

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar