Påt igen.

Hej!

Återigen sitter jag här med en dilaterad pupill.
Min kollega och läkaren som gjorde lasern grabbade tag i mig under eftermiddagen så gick vi upp till den kirurg jag hade valt ut för ev. operation. Han droppade mitt öga och kikade in.
Jag känner att jag gör det han säger att jag bör göra.
Och han tyckte att jag skulle ge det ca 5v och se om jag vänjer mig. Eller att hjärnan vänjer sig med det här.
Om det är tillräckligt handikappande fortfarande efter dessa veckor så går han in. Jag trodde ju dock att man bara suger ut gojset från kapseln men han pratade om att ta hela glaskroppen.
Det är så klart en risk med operation och inte det första man ska slänga sig över.
Så jag ger det dessa veckor så får vi se.
Jag tror ju inte att min hjärna kommer acceptera det här någonsin.
Men vi får la se.

Jag längtar ju väldigt efter glasögon igen. Men kan liksom inte beställa nya fören andra ögat också är lasrat. Och det ska tydligen en av barnspecilisterna göra på mig och det är ju en smula kaos i flytten av sjukhuset nu plus att den läkaren är ganska busy. Så det får vänta lite.
Inte varje dag man klassas som barn fortfarande. Hehe. Men katarakt och efterstarr från barnsben är en helt annan femma än om man gjort det som vuxen.

Jag är så himla trött och frusen. Tog en lång supervarm dusch. Det satt fint. Men eftersom mina grabbar vill vara ute på balkongen så här på kvällen och INTE går med på att jag stänger till så blir det ju väldigt kallt här inne.
Tror jag måste köpa mig en kattlucka. Det är smidigt.

I morgon går mitt busskort ut. Så då måste jag börja köra bil till jobbet.
Det blir då två pass till Kungsholmen sen blir det ju till nya sjukhuset och det ligger ju vid KS och dit kan jag köra utan ögon typ. Hehe.
Får pilla ut glaset från högra ögat så kan jag köra med halva glasögon.

/Annette

Gillar