Operation i morgon.

I tisdags ringde telefonen. Det var koordinatorn på neurokirurgen. Hon hade en akuttid att erbjuda mig. På fredag redan.
Efter samtalet bröt jag ihop delux. Panikångest/chock gråt över dess like.
Matthias kom upp snabbt och min chef erbjöd sig sitt rum. Satt där tills jag lugnade mig sen skjutsade cheferna hem mig och Matthias till mig.

Total chock. Panik. Ångest. Katastroftänk.

Igår var jag på KS hela dagen. 7h. Inskrivning med flera olika läkarsamtal, narkosläkare, sjuksköterskor, blodprover. Nålsättning, datortomografi, arbetsterapeut osv.
Jag var så slut när jag kom hem. Helt tom i huvudet.

Idag ringde en kurator. det var skönt att prata av sig lite. Sen lite senare ringde min kirurg. Han som ska operera mig. Han är gammal i gemet och deras specialist. Det känns tryggt. Han lät bra, trygg, trevlig. Fick en bra känsla.
Jag bad honom gå och lägga sig tidigt idag så han är utsövd och det lovade han. :)
Tumören hade börjat äta sig in mot skallbenet så kanske måste dom ersätta med det plast o grejer. Känns verkligen som att operationen kom i rättan tid.

Mamma har varit här idag. Jag vet att det inte är optimalt med besök inför op men snälla. Lite humanitet måste få finnas kvar.
Det är 100% besöksförbud på avdelningen jag ska ligga då vi alla är jäkligt risiga som ligger och ska ligga där och det är en av de största panikkänslorna i mig. Att behöva vara ensam i denna vidriga stund.
Läkaren sa att dom alldeles snart ska lyfta dessa extrema restriktioner men jag hinner inte med det utan får kämpa detta på egen hand. Tyvärr.
Totalt omänskligt.
Men men. Så är det. Och jag är glad att vi alla har smartphones så man kan FaceTimea eller bara ringa till varandra med.

Jag behöver väl inte ens försöka sätta ord på mina känslor. Dom är kaos. Och jag är fullkomligt livrädd.

Men det måste gå bra. Det bara måste det. 🙏🏼❤️

05.50 kommer taxin och hämtar mig. Sen kör vi.
Nu lägger jag allt i högre makters händer.

/Annette

Gillar

Kommentarer

Annika
,

❤️

generalen
generalen,

✊🏻✊🏻❤️❤️❤️❤️

nouw.com/generalen
Emelie
,

❤️❤️❤️

Therese
,

❤️❤️❤️

Anna-Lena
,

❤️✊

Anna
,

<3

Carolina Åberg
,

Stora kramar till dig! ✊🏼✊🏼

Bibbi
,

❤️

Ulrika
,

♥️

Annika K
,

❤️ Hoppas allt gått bra❤️