Nu vecka. Nya tag

Hej!

Sista dagarna har jag haft så fasansfullt ont i min axel. Jag vet inte varför och jag har inte gjort något särskilt. Det började väl i helgen och då åkte jag och köpte en massagedyna som jag trånat efter länge. Satt med den alldeles för länge över rygg och Axel och det gjorde saken väldigt mycket värre.
Den kvällen hade jag så ont att jag till och med funderade på att åka in till sjukhuset.

Igår var det lite samma. Men det var helt okej fram till lunch ungefär på jobbet. Sen började det.
Det kommer från ingenstans, kanske att jag rör armen lite. Känns väldigt mkt som nervsmärta för det strålar ner i hela armen.
Idag har det varit liten aning bättre kanske. Har fått såna attacker vid tre tillfällen men jag tycker att dom är lite mer light och framförallt har dom släppt lite snabbare.

Jag trodde att detta var något helt nytt. Kände inte igen det, men idag fick jag en flashback från efter operationen. Första månaderna, kanske året, var så här.
Jag tror att jag skulle behöva beställa en till till ortopeden och röntga den.

Dagen på jobbet var lite låg faktiskt. Jag kände lite ångestaktiga symtom. Fick lite svårt att andas och tyckte att jag behövde kämpa mer för att få luft. Tryck över bröstet. Men det är så min ångest funkar.
Så har jag varit väldigt trött och känt mig dålig och i vägen.
Jag har tagit två egna patienter idag. Och det gick bra. Men ändå kändes det inte bra. Kände att jag säkert gjorde nåt fel osv.

Jag vill vara glad, sprudlande, käck och trevlig. Vill att folk ska tycka att det är en kul typ som börjat jobba hos dom. Men när smärtan blir för tuff så rasar jag liksom ihop och blir en grå mus utan mål och mening.
Så har jag känt idag.

Jag hoppas morgondagen blir bättre.
Jag antar att smärtan drar ner mig i skorna. Plus att det snöade och regnade i morse så man ville ju inget annat än krypa ner under täcket och gömma sig resten av dagen. Och så mens på det.

Jag jobbade även en timme längre. Skulle vara med på ”stängning” eller vad man ska säga. Akuten stänger ju kl 16. Sen får man bara komma om det är speciellt allvarligt efter att man ringt och förvarat osv. Så den timmen mellan 16-17 är lite andra rutiner och jag har två såna dagar denna vecka.
(Det har öppet dygnet runt för trauman men jag kommer aldrig jobba kväll så behöver inte inskolas på det.)
De två extra timmarna jag tjänar in så jag plocka ut på fredag och sluta 14. Så det blir najs.

Pendel och tuben mitt i rusning liksom..

Jag hade fått min namnskylt första dagen men det var felstavat. Och jag nämnde det bara och idag kom chefen med en ny. Hehe. Det var påkostat och snällt.

Gofika blev det också. Till och med jag kunde äta lite av moussetårtan. 👌

/Annette

Gillar

Kommentarer

generalen
generalen,
Du tar igen den dåliga dagen ska du se. Hoppas axeln vill bli lite bättre så du slipper den smärtan bara! Tycker de e så coolt att du har detta jobb nu☺️
nouw.com/generalen
Explicit
Explicit,
Ja, denna dagen kändes bättre 😊 även en aning bättre med axeln. Hoppas den bara blir bättre och bättre nu!
nouw.com/explicit