Nu är han här!

Då har dagen kommit då. Dagen då lilla Max flyttat hit!
Gossen blev 12 veckor idag. Dagen till ära!

Mamma och jag åkte hemifrån vid 10. 11.30 var vi framme och möttes av en hel drös små kattungar innanför dörren. Fyra små brorsor som busade runt i full rulle. Total sötchock. Den ena var sötare än den andra och man ville bara ta allihop.
Men så ser jag honom på en stol. Lilla Max. Så galet liten. Mycket mindre än vad Oliver var när jag hämtade honom. Max var minst i kullen också. Förmodligen har han kanske inte fått samma chans att nå fram till matskålen som alla andra.
Han äter som en häst här nu så han lär växa så det knakar.

På vägen hem ville han inte sitta i buren, så mamma tog ut honom och han låg hela långa vägen i hennes famn och mös.
Så jäkla gosig.

Väl hemma så satte jag mig i soffan med honom och Oliver kom och hälsade. Oliver var så duktig och sa inget men Max morrade åt honom så då backade Oliver. Sen har de ”hälsat” på varandra några gånger under kvällen. De morrar lite till varandra men inget mer. När leksakerna kommer fram och är så roliga så glömmer Max bort att han ska morra på Oliver och kommer jätte nära honom. Sätter sig typ på honom. Oliver ser helt förvirrad ut. Njuter nog av närheten, men så ser Max honom och fräser med sin pyttelilla mun och Oliver blir ledsen och backar undan.
Det gör såååå ont i mott hjärta att se Oliver lite nere. Jag hoppas att Max snart taggar ner fräsandet och att de kan bli vänner.
Men det går ändå så bra!!! Första kvällen liksom.

Max är en riktig liten myspåse. Kommer och gosar hela tiden. Blandar det med att busa helt galet. Han är mycket mer ”typisk kattunge” än Oliver var. Riktigt litet energiknippe.

Nu får vi se hur natten blir! Nästan så jag tänker ta en sömntablett. Kanske lika bra 😅

Nu har jag två små gossar här hemma.
Inte visste jag det för ett år sen.
Livet förändras.
Jag hoppas att Tiara finns här också och iakttar de små liven. 💖

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar