Nej men äntligen!

Sådäääär ja. Tre dagar ledig. Så himlans skönt.
Denna dagen har varit tung och gått långsamt. Jag tror att jag liksom loggar ut mentalt när det närmar sig ledighet tillslut. Så då blir dagen lite extra seg.

Sjukhusets första medarbetare vaccinerades idag. Eller igår var det väl, men dom flesta från akuten fick idag. Mot covid-19.
Det var bara dom över 55. Vi får se när resten får sin första dos. Det ryktades om att det kunde ta ett bra tag, till mars eller så. Men jag känner att, har de väl fått iväg doserna ut på sjukhusen så är det väl bara att mata på? Vad väntar vi på liksom.
Vi får se. Jag fick iaf frågan om jag vill ha vaccinet och jag svarade ja. Trots alla mina funderingar kring det där.
Känns som man måste ta sitt samhällsansvar helt enkelt.
Vi har även börjat få vecko-ransoner av munskydd att ha privat. 10st/v får vi kvittera ut. Främst för att åka kommunalt till och från jobbet, men gör man inte det så- till besök i mataffär och liknande.

Igår var jag till en optiker på Odenplan som mitt sjukhus har nåt samarbete med gällande terminalglasögon. Valde ett par fräcka bågar. Lite mer vågade. Förhoppningsvis blir det lite lättare för mina stackars ögon och huvud att sitta framför datorerna på jobbet med dessa.
Matthias följde med och vi gick och käkade efteråt. Var inte hemma fören vid 20- rycket. Lång dag. Men mysig ”mitt i veckan-dejt” med min kärlek.

I morgon åker jag hem till honom. Vi är ju alltid här, men nu ska vi äntligen vara hos honom. det ska bli mysigt!
Tänkte åka in och möta upp honom när han slutar så åker vi tillsammans till honom. ❤️


Mina nya stödstrumpor kom idag! Jag har ca 12-13 par redan men det är bara ett par som sitter riktigt hårt och bra och faktiskt motverkar svullnad och det är ett par lila såna här som jag har och har haft sen 2010. Mina allra första, köpte dom som nyutexad uska. Galet bra kvalitet. De börjar bli lite luggslitna nu dock. Så nu var det dags för tre par nya. Så fina också!

/Annette

Gillar

Kommentarer