När allt blir fel

Jag trodde att jag äntligen skulle få sova ut nu när jag jobbat en ganska tuff helg och kom hem lite extra sent igår.
Men nej. Max är ett riktigt liten monster nu för tiden. Speciellt på kvällar och nätter. Så jag vaknade 4 gånger enligt min klocka.
Han hoppar upp på alla ställen han inte får vara på och har ner alla saker därifrån. Så jag måste ju upp och städa varje gång.

När klockan var 7 eller nåt sånt vidrigt tidigt så var båda grabbarna alldeles för hungriga så det gick inte att försöka sova mer.
Blä.

Jag måste kastrera Max. Jag tror att han börjar bli könsmogen och lite för stissig för allas vårt eget bästa så det är dags att klippa tha balls nu så blir han lite coolare.
Känns som att hormonerna spritter lite väl i den där lilla kroppen nu.

Gårdagen på jobbet var en kamp kan man säga. Den började dåligt. Återigen på den andra, nya avdelningen. Kände ingen. Den jag skulle gå med var försenad så jag satt där ensam och visste inte vart jag skulle ta vägen. Ingen tog sig an mig alls utan kände bara ångest.
Trött och låg och hade extra ont.
Bestämde mig för att försöka kämpa på så länge som möjligt, sen lyssna på kroppen som protesterade på alla möjliga vis, och gå hem.

Men sen började kvällen rulla på och det ena avlöste det andra. Tillslut vart det nästan omöjligt för mig att gå, då jag verkligen behövdes där, så det slutade med att jag fick gå hem 10 min senare än jag slutat.
Så kom hem sent. Hade så otroligt ont i ena höften och tröttheten var inte längre mätbar.
Så en god natts sömn hade inte suttit fel.........

Jag har så dåligt samvete också. Katterna är så understimulerade nu. Ensamma så långa perioder och när jag kommer hem så är jag bara trött och irriterad. Inte konstigt att Max protesterar på natten.

Jag önskar att jag orkade gå till skogen med Oliver idag. Vara ute och upptäcka och mysa. Det är det bästa han vet. Jag med.

Och Max skulle absolut behöva samma promenad. Men kan inte gå med dom samtidigt. Så då blir allt bara så svårt. Orkar ju inte gå dit två ggr.
Så då blir det ingenting.

Mitt Wi-Fi har slutat funka också.. har startat om det 100 ggr och flyttat plats och allt, men det funkar ändå inte. Så jag kan ju inte ens ligga och njuta av mina favvo serier. Eller använda telefonen knappt för min ynka internet på den är nästan slut.

Jag skulle behöva tvätta också, men av nån oklar anledning så kan jag inte boka tvättstugan, tavlan ute i porten som man bokar via, säger att jag inte har behörighet? Nåt knas med den. Så jag behöver ringa fastighetsskötaren men orkar jag det eller?
Nej.

Aja. Muntert.

Lite glögg fick man på jobbet iaf. Det var gott.
Kollegan tog mig åt sidan och frågade om jag kände av alkoholen, att hon blev lite snurrig.
Näää den är ju alkoholfri! Sa jag.
Jahaa. Sa hon. Haha. Hon är ganska ny i Sverige och visste bara att glögg innehåller alkohol. Visste inte att det finns alkoholfri.
Så söt.

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar