Mysdag med mina små monster

Det är så nice att vara ledig. Jag älskar det. Få spendera tid med mina små.

Jag har haft en städdag här hemma. Tvättat 6!!!!! maskiner tvätt. Tog alla filtar och soffkuddar och badrumsmattan och sånt även.
Mer eller mindre alla mina sängkläder och handdukar också.
Riktigt skönt.

Solen har ju varit framme idag!! ☀️Första gången på jag vet inte hur länge?? Den har då inte varit framme när jag varit ledig iaf på månader. Så jag fick en snilleblixt att passa på att ta med båda katterna ut på gården i parken. (...........)

Det var INTE LÄTT. Jag har bara ett enda flexikoppel. Olivers. Max har bara ett sånt fjantigt snöre på typ 1m som kommer med selet.
Så det vart ju kaos så fort jag kom ut då Oliver gick åt ett håll och Max fick spring i benen och ville kuta runt på gräset.
Och till råga på allt så kom massa människor släpandes på möbler och Oliver är ju så skraj för sånt. Max verkar dock inte alls rädd för människor eller oljud. (Tack o lov)

Stod där med panik då jag inte riktigt kunde bära dom båda så bra men kände att jag behövde få in Oliver PRONTO då han upplevde det så stressigt. Funderade på att sätta Max koppel i en gren eller nåt så jag kunde springa hem snabbt och kasta in Oliver. Men vågade inte.
Vill inte att Oliver ska bli skrämd heller av att va ute då det kan sätta sig för resten av livet.

Och så från ingenstans kom en dam mot mig och ville överösa kärlek på katterna. Jag frågade direkt om hon kunde hålla Max koppel så jag kunde springa hem. Hon såg helt förvånad ut men gick med på det.
När jag kom ut ur porten igen så såg jag henne ingenstans! Blev helt iskall i hjärtat och hjärnan började tänka direkt hur jag skulle göra för att hitta henne eller söka rätt på henne på något vis. Fullkomlig panik.
Men så såg jag dom tillslut vid en buske.
Fijooooo.

Hon var verkligen helt overkligt imponerad av lilla Max. Helt kär.
Sen blev jag inte av med henne. Hehe. Hon följde med oss på hela promenaden och nu vet jag allt om henne och hennes liv. :)

Max har ju bara varit ute en gång tidigare och då satt han bara och frös och var lite rädd. Men nu älskade han det! Kutade fram och tillbaka och var jätte modig. Måste ta med honom på en längre promenad innan snön kommer!
Dock tyckte han det var lite för kallt och blött om tassarna så han ställde sig uppe på min sko. Hehe. Sötnos. Jag har köpt en kofta till honom, kanske han får ha den nästa gång. Han är ju så tanig.

Men först vill jag prioritera att ta med Oliver till skogen. Jag saknar den realtion jag hade med honom. Då var han min minsting och han drogs mkt mer till mig. Nu är han storebror ut i fingerspetsarna och gör ALLT för Max. Han är efter honom konstant och tvättar och busar och mamsing kommer i andra hand. Dock kommer han upp till mig på kvällarna OM Max valt att sova i vardagsrummet. Då tokmysigt vi. Då tankar han verkligen på med mys.

Det är som att han inte vill ta upp min tid för att han vet att Max är liten och behöver mig.
Hur kan han vara så fantastisk? Sån otrolig liten själ, han är så mänsklig. Kan inte låta bli att tro att han varit en människa i sitt förra liv :) kanske det rentav är mio. ❤️

Mina hjärtan. Tror inte man kan förstå hur mycket jag älskar dom.
Jag saknar verkligen Tiara dock. Varje dag. Hon var min soulmate. Hon visste precis vad jag ville eller kände och fanns då alltid där för mig. Vi var så synkade och talade liksom samma språk på något vis. En allra bästa vän.
En sån relation har jag inte till killarna. Och jag tror inte vi kommer få det heller. Hon var speciell.
Dom är på ett annat plan.

Men min själ är lugn när jag tänker på Tiara. Jag vet att hon har det jätte bra och mår så fint som hon förtjänar. 💖💖💖

Idag blir Max 14 veckor!

Hade en sån boll-lampe-slinga över som fick flytta in i badrummet. Blev så mysigt!

Nu ska jag försöka hitta på nåt att äta. Är sugen på klyftpotatis.
Köpte choklad och popcorn till kvällen!
Jag tror jag ska hyra Aladdin filmen till kvällen, såg att den fanns att hyra via Apple teven. Den vill jag se!

I morgon jobbar jag dag. Och kväll på söndag, så då har jag eftermiddag/kväll hemma i morgon. Det är nice!

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar