Mysdag!

Natten som var, var en KATTastrof litegrann. Oliver fick för sig att han också ville sova i sängen och får han för sig något så blir det så. Han fattar verkligen inte vinken av att man säger nej eller lyfter ner honom 200ggr eller så. Tiara som är rädd om sin sängplats och liksom har tjing på den morrade precis hela natten. Jag vaknade säkert 2ggr/timmen hela natten.
Men what to do.
De verkade ha ”pratat ut” under natten iaf för jag tycker hon bryr sig mycket mindre om honom idag.

Jag skulle följt med syrran till Amanda och Mollys skolavslutning kl 9 men vid 06 när jag fortfarande kämpande med att sova så messade jag syrran och sa att jag aldrig kommer orka upp. Så det blev inget. Sov däremot på morgontimmarna och vaknade strax innan lillasyster Stina och Jamie kom hit.
Oliver är väldigt skeptisk till småbarn så han visar en så blyg sida då, en sida han absolut inte äger när det bara är vi. Men dom hann gosa en del iaf och Jamie var så försiktig. Jag tror inte han fattade att Oliver levde. Att det inte va ett gosedjur :)
När dom skulle åka hem sa han: katten!
Typ hans första ord. Ett av dom iaf. Det var kul att höra :)

Vi var och åt pizza och lekte en del i parkerna här ute. Vi var upp till storasyster med familj också en sväng. På eftermiddagen blev det smällvarmt från ingenstans. Kanske sommaren kommer tillbaka nu?

Vi hade en liten photoshoot med Oliver också. Vill så gärna ha massa fina bilder från att han är liten. Vips så är han stor och då glömmer man.
Så det blev en del fina bilder! Ska försöka få likande på Tiara sen göra förstoringar.

Gäller att introducera tandborsten i tid. Han gnager ju på allt och alla så han borstar dom rätt så själv. :)
Bra förebyggande mot forl och andra tandsjukdomar.

Natti!

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar