Möte med chefen

Hej.

Idag hade jag ett möte med chefen. Hon ville höra om jag bestämt mig vilken avdelning jag vill jobba på när avdelningarna bryts upp i maj. Jag berättade som det var, att det varit en jäkligt tuff tid nu, med tankarna åt alla håll och kanter och hur energikrävande det varit. Att jag har sån hög stress osv.
Tydligen så har sjuksköterskorna höjt mig en hel del och ville verkligen ha med mig till lungmedicin. Och det är ju egentligen det jag vill också. Den lite mer akuta vården.
Så nu är det klart. Jag kommer följa med dit.

Och så är det dethär med akuten. Jag har inte hört nåt från henne än. Hon skulle ringa mig i början på veckan. Men funderar skarpt på att skicka ett Mail och säga att jag hoppar av. Hur jäkla multispännande det än skulle vara så är jag inte där ännu. Jag känner mig som ett sprött skal för tillfället och kommer inte klara av en så stor förändring tror jag. Inte nu.
Det svider ju enormt att ens tänka tanken på att tacka nej. Men vadfan. Jag måste ju palla också. Och det är ju inte som att sista tåget gått. De behöver förmodligen personal igen så småningom. (Om jag ens får det..)
Så går tankarna idag iaf.

Jag behöver nog stabilitet nu. Lära mig lungavdelningen ordentligt. Få ett sammanhang och rutin där.
Jag var där idag. Det gick bra men jag känner ju hur länge sen det var och hur mycket man tappar mellan gångerna. Är less på att vara på två avdelningar.
Så jag tror det kommer bli bra det här me flytten.

Vi flyttar till nya lokalen 20 maj.
På Mios 5årsdag.
Av alla dagar.

I morgon kommer lönen! Den har jag längtat efter!

Igår bokade jag och mamma årets kreta-resa!
5 juli bär det av för fjärde gången! Paradiset! ☀️🙏🏼

Efteråt gick vi ute och åt så god mat och tog ett glas vin. Det var mysigt!
Min älskade mamma. 💖

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar

Kommentarer