Men vad är det som händer?

Okej… irriterad.
Jag beställde en kudde från Hemtex den 4 aug. Den skulle levereras inom en vecka.
Fortfarande inte fått nån. 22 aug idag. Fått Mail om att den är försenad. Jo jag märker det. Men på riktigt. Har betalat varan den 4 aug med lovord om att den skulle levereras inom 7 dagar.
Känns inte acceptabelt någonstans.

Och så nästa. Glossybox. Men jiiiz. Orkar inte ens skriva hur fult spel dom kör. Jag har inte fått boxen alls för denna månad. Det är två veckor sen jag fick mailet att den hade skickats. Om 11 månader kan jag säga upp deras tjänst igen. Ba bita ihop. Älskar konceptet men avskyr hur dom sköter det hela. På alla plan.

Och sen sist då. Jag har skickat efter foton. Framkallning. Dom är också försenade med iaf 4 arbetsdagar nu. Också skickade enligt företaget.

Irriterande deluxus.

I-lands problem, I know och det brinner ju inte i knutarna så att jag MÅSTE ha dessa grejer på stört. Men gå inte ut med en information som sen inte stämmer någonstans alls. Inte ens i närheten.

Hemtex skickade dessutom först att dom hade skickat varan. Men jag fick ingen spårlänk eller nåt som stärkte det. Så att skulden skulle ligga på postnord (som jag sjukt sällan upplevt problem med tidigare som alla andra verkar göra. ) Men efter typ 10 dagar fick jag ett nytt mail om att varan inte fanns på lager och att de skickar så snart den finns inne igen.

Nej men ja……

Okej nu ska jag sluta gnälla. Men gnälla får man ibland. Min sida, mina åsikter.

Hur som haver. Idag fyller min älskade mamma år! Jag promenerade hela vägen upp dit. Fikade lite men sen blev det alldeles för mkt för min hjärna så jag gick hem igen innan mina syskon kom.
Det blev många kilometer gång! Helt slut i min så extremt otränade kropp. Men är glad att jag kunde delta en liten stund iaf.
Grattis igen mamma ❤️

Nu ska jag lyssna på bok (vilket är det enda jag gör typ i mitt liv nu) och försöka sova.

Oliver demonstrerar både glossybox och Hemtex kundservice.

Godnatt!

/Annette

Gillar