Maginfluensa

Denna höst/vinter har jag drabbats av de flesta virus känns det som. Jag är inte en person som får det alla andra får, men i år bryter jag normen och kör på alla klassiker.
Det började ju med den monsterförkylningen som härjade. Den åkte jag ju på och var sjuk i 3 veckor. Sen var det väl lugnt i en vecka eller två, sen kom halsontet tillbaka och samma dag det försvann fick jag maginfluensa.
Detta i måndags. Hade då varit hemma två dagar från jobbet pga.halsen. Kommer till jobbet, allt frid och fröjd, sen efter ca 3h knockades jag av ett illamående jag inte känt sen cellgifts-tiderna.
Fick en magisk illamående tablett av en sjuksköterska, men i samma veva startade magen protestera så det var bara att åka hem.
Sen bodde jag på toa den eftermiddagen och kvällen. Illamåendet kom aldrig tillbaka tack och lov. Men magen höll på i ett dygn ganska precis.
Man tror att man måste kunna bli tom i tarmarna tillslut men herrejösses vad man har mycket där i! Blir lika förvånad varje gång.
Eftersom det är ett smittsamt helvete så tog jag denna dagen också för att vara hemma trots att jag var frisk redan igår.
Men i morgon ska jag tillbaka.
Jobbar bara en dag, sen 6 dagar julledigt. Hur skönt?

Om någon timme är det 5 dagar kvar till julafton. Crazy.


/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar