Lite nytt liv

Hej.

Idag är jag hemma från jobbet. Dels så är min mage helt fucked up. Och dels så har jag så ont i knäet. Och dels så är jag helt ur balans.

Inatt har jag sovit dåligt, då jag kom hem sent igår från jobbet och Oliver höll låda hela natten typ. Understimulerad som han var. Men vi tog en rejäl sovmorgon så det fick väl duga.

Vi tog en halvtimmes promenad här ute i parken, det behövde vi nog båda. Men jag står mest still medans han upptäcker och busar och det har verkligen blivit KALLT! Frös om huvudet och fingrarna. Fick dra upp luvan över huvudet och hade lätt velat ha vantar.
När kom denna kyla? Sist jag var ute var det ju varmt.
Eller?
Sista dagarna/ veckan har mest varit en töcken.

Oliver verkar ha kommit över Tiara. På en sätt är det skönt för det skar sönder mitt hjärta i söndags morse när han var så deppig och letade efter henne. Han äter bra igen och har blivit en helt annan katt måste jag säga. Han var lite i bakgrunden förut då Tiara ändå bestämde här och även om han avgudade henne högst av allt så var han ju lite rädd för hennes plötsliga attacker. Jag har dock Tiara som skärmsläckare på telefonen och varje gång jag tar fram den och visar honom så tar han tassen och drar över skärmen. 😭

Numera beter han sig som kungen här hemma och har blivit ett riktigt gosmonster.
Men han är ständigt lite understimulerad så jag tror det blir kanonbra när lilla Max anländer hit om 2veckor.

Jag har väl skrivit det? Att vi får ett tillök här hemma med en liten Max?
Det känns så dubbelt i mig. Hela mitt väsen saknar Tiara. Men jag tror att hon på något vis sänder mig någon slags signal att hon har det bra, för skulden och ångesten jag haft som legat som ett lock för min hals, har släppt. Jag saknar min bästa livskamrat, jag gråter så fort jag ser bilder på henne. Men skulden är borta. Vilket är väldigt skönt. Jag tror att hon har det väldigt bra där hon är nu. Min prinsessa. 💖🌈💖
Och jag tror att liten nytt busigt liv här hemma kan vara bra för oss båda.

Tripp, trapp, trull. ❤️❤️❤️

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar