Lite för djupa tankar..

Hej.

Jag har funderat fram och tillbaka om jag ska skriva detta eller ej. Men jag är en öppen person och detta är ingen överraskning för mina nära. Så jag kör.

Kanske är det våren och därmed den mer lättklädda säsongen som spökar. Eller så är det något annat. Men plötsligt har jag börjat se min kropp igen.
I ett år nu nästan så har den bara funnits där. Varken mer eller mindre. De ätstörda tankarna har bäddats in i hull. Hehe. Och sjukdomen har inte nått fram till min tankeverksamhet.

Men nu har någonting hänt. Jag skulle absolut inte säga att jag har fått tillbaka ätstörningen. Nej. Men jag har fått tillbaka medvetenheten över min kropp.
Den allra största delen av mig vill fortfarande njuta av att jag är frisk från anorexian. Att jag mår bra i kroppen och framförallt!!!!!!- att jag kan njuta av att äta.
Det vill jag inte ändra på.

Men någonting känns fel i kroppen ändå. Jag börjar se mig som tjock. Det vet jag ju att jag knappast är. Men jag har fått den känslan. Och känslan av att jag måste hålla igen.
Jag VILL INTE HA SÅNA KÄNSLOR. för jag vet vad dom gör med mig.

En förklaring till detta tillstånd kan ju vara att jag varit hemma ett tag från jobbet nu. Hunnit reflektera över annat än mitt jobb.
Men också för att mitt knä krånglar så. Då blir det automatiskt att jag bör gå ner i vikt för att avlasta det. Osv osv.

Jag känner varningssignalerna och jag är medveten. Det måste väl ändå vara ett bra tecken.

Jag vill fortsätta vara i den friska sunda andan. Den var amazing.

Måste bara komma på hur man får tillbaka den.

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar