Konstig dröm

Jag drömmer så oerhört intensivt just nu. Långa tydliga drömmar som jag minns helt och hållet.
Inatt drömde jag att jag, mamma, min kusin och moster var i England. På nåt konstigt ställe. Vi bodde i ett stort typ... lagerhus som var omgjort till boenden.
Så vaknade jag först av alla och tittade ut och såg kanske 200 ihopknutna nätpåsar med träspelet kubb i. Och i varje påse satt en kanin? Jag fick sån panik. Såg hur kaninerna inte kunde röra sig för det var så hårt knutna. Jag insåg att dom
Måste varit där i flera veckor för vissa var döda och många såg sjuka ut. Varje gång dom såg mig så blev dom förväntansfulla och försökte ta sig ut men dom kunde ju inte.
Så sprang jag in för att berätta det för dom andra. Men dom sov och ville inte bli störda.
Jag hade en liten grön undulat med mig som var pytteliten och super tam. Han satt i min handflata och ville bli klappad på.
Så gick jag ut en sväng och han började flyga runt i träden lite. Så kom jag på att han inte hade någon namn så jag kunde inte ropa in honom igen. Så fick jag panik över det och gick runt och tittade upp i träden och provade olika namn för att se om han skulle reagera.
Så kom nå slags ägare och sa att alla måste vakna för man måste bada i nån konstig pöl av jordigt vatten innan frukosten. Som dessutom bara skulle bestå av kakor.
Jag försökte förklara att både jag och kusinen är glutenintoleranta men fick till svar att det skulle kosta 17kr extra om vi skulle ha glutenfritt och att vi nog inte skulle ha råd med det.
Jag försökte säga att det går bra. Vi kan betala. Men hon trodde mig inte så vi fick varken bada eller äta med dom.

Alltså?
Vad ville den drömmen säga liksom?

Idag vaknade jag med en oro i kroppen. Jag duschade precis och när jag skulle klä på mig så satt alla plagg helt fel. Allt har blivit för tajt och jag känner inte igen min kropp. Jag vet att jag gått upp ca 5kg men det har inte berört mig nämnvärt. Och kläderna har ju ändå passat?
Men just nu känner jag mig som en flodhäst. Och allt satt tajt.
Undrar om det är hormoner som spökar eller nåt.

Jag ska träffa P idag iaf. Han kom hem från Värmland igår. Han var här en sväng på kvällen och lämnade lite av mina saker. Fick även en kasse med kantareller som han hade plockat! ����
Får bli kantarellmackor ikväll. Och kanske frysa in resten.
Mums!

Aja. Det var bara det. :)
Första jobbveckan efter semestern slut och jag känner mig rätt urpumpad. Även om det varit en rolig och spännande vecka.
Är ledig fram till tisdag nu. Najs!

/Annette

Gillar

Kommentarer