Kompetenskort

Hola.

Jag började dagen med två timmars utbildning. Det gällde kompetenskort vilket betyder delegering på katetersättning och venprovstagning.
Jag har ju redan gjort detta en hel del på mina fyra månader på Danderyd. Men nu ska man tydligen få det på papper. Och det är rätt kul att greja med dockorna, så det var bara roligt avbrott.
Den 25e är det examination.

När jag kom tillbaka till avdelningen efter två timmar så var ingenting gjort. Hos alla mina 7 patienter väntade News (vitalparametrar/kontroller) matbeställning och blodsocker. Ingen hade tagit hand om det medan jag var borta så det vart kaos för mig. Så allt blev försenat och jag kände att jag höll på att bryta ihop en stund där. Sån sjuklig stress. Men jag fixade det även om allt blev väldigt försenat.
Kvällen rullade på lite lugnare sen.

I morgon jobbar jag dag. Sen ledig två dagar innan helgen som jag jobbar.
Ska bli omåttligt skönt med två lediga dagar.

Jag har även bett om att få gå ner i tid. Jobbar 100% nu men kommer börja jobba 90% från mitten av april ungefär. Det innebär 2 arbetspass mindre/månad. Tror det kommer bli kanonbra. Det är ungefär de två passen per månad som jag ändå varit tvungen att vara hemma pga smärta.
Jag kommer förlora en del pengar på det men det blir ungefär detsamma som att vara sjuk...
Men bara känslan att jag kanske kommer kunna arbeta hela månaden utan att behöva vara hemma är nog bra för min självkänsla.

Nu gäller det att komma till ro och kunna sova några timmar innan jag ska upp igen!

Asläskiga dockor by the way. 

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar

Kommentarer