Kök ”makeover”

Okej. Jag har ett ganska stort och bra kök för att bo i en etta. Det finns en diskmaskin. Men de sista... 2? åren så har jag använt den till förvaring ist för diskmaskin då den aldrig diskade rent. Aldrig.
Men så skrattade P åt mig så mycket och frågade hur i helvete man kan ha en diskmaskin men inte använda den 😂. Speciellt då man ständigt haft en rejäl hög med disk över hela diskbänken. Alltid.
Så. Jag kavlade upp ärmarna för nån vecka sen och gjorde en grundligare kontroll av diskmaskinen och såg att själva röret där vattnet ska pumpas runt inne i diskmaskinen ju faktiskt inte var inkopplat. 🙄 Så jag tryckte ner den i det uttag jag antog att den skulle sitta i och VIPS så har jag en fungerande diskmaskin!!!
HUR JÄVLA SKÖNT? Hade helt glömt hur fantastiskt det är.
När jag köpte diskställ så tänkte jag att, ett ensamhushåll, hur mkt disk gör man av med egentligen?
Massor! Var ju svaret.

Så nu har jag kastat ut diskstället som tog upp sån enorm yta och har fått det så cleant.
Körde även en rejäl skrubbning överallt. Kaklet var.... skitigt.

Så kopplade P in ett eluttag så jag slapp ha en lång förlängningssladd liggandes över spisen. 😅 Det var tydligen ett big No No i en elektrikers ögon.

Så nöjd nu!
Målade om min teak-bricka också så den blev grå och fräsch!

Före/ efter.

Före/efter

Classic before

Jahapp. Det var det.

Idag står det på schemat att tvätta.
Sen ska jag till P i eftermiddag och ”hjälpa” honom koppla in en ny tvättmaskin. 😂

Laters.

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar

Kommentarer

generalen
generalen,
Men gud kanske de som är felet på våran diskmaskin också!? Har typ fått diska om skiten 2 gånger varje gång för de blir aldrig rent! Låter konstigt också som att den läcker så ska ta och kolla om de är nåt sånt som behöver göras hehe! va nice att få eluttag sådär ! 😊
nouw.com/generalen
Explicit
Explicit,
Ja, kolla in i diskmaskinen. Det var i mitten längst in som det var som en.. list? Som jag antar att vattnet kommer bakom. Den skulle pluggas in i nåt hål i botten. 😊
nouw.com/explicit