Klösmöbel

Hej!

Sist jag skrev gick ju allt i grått. Men när jag hade fått skriva av mig och vila en stund blev det mer gulbrunt. :)

Jag fick ork att dammsuga. Laga mat och rensa upp i köket.

På kvällen plingade det på dörren och en leverans från zooplus kom- ett klösträd!
Oliver var så nyfiken och hjälpte mig med monterandet. Det tog en bra stund och var jäkligt pilligt men jag fick ihop det och det blev kanonfint. Helt lagom stort och väldigt stabilt!

Tiara är uppväxt med att alltid ha ett klätterträd så hon blev lite nostalgisk tror jag och hoppade direkt upp och började mysa.
Oliver gillade det också och spenderat en del tid där.
Så det var ett lyckat köp!


Idag har jag tvättat. Mer eller mindre alla mina handdukar var i tvätten. Missade att tvätta dom häromdagen så jag körde några maskiner med sängkläder och handdukar. Så skönt när tvättkorgen återigen är tom.

Jag var och köpte ett sele till Oliver också. Det är lite stort än, men jag tror han växer i det snart. Det är stabilt och rymningssäkert. Han hade ett vanligt H-sele innan och det är på tok för lätt att ta sig ur.
Så det känns bra att äntligen köpt ett bra till honom!

Vi inveg det genom att gå ut i parken med mamma och Tilly en stund.
Dom har verkligen accepterat varandra helt nu. Så mysigt att se. Oliver är även trygg med mamma nu, han tar intiativ att gå fram och busa och mysa med henne. Han är inte klistrad kring mina ben hela tiden längre. Känns skönt att han bondar med fler!


En lugn och skön vilodag har jag haft! Känns i hela kroppen att det behövdes.

Hela kvällen har jag och Tiara haft egentid. Riktig mystid. Det är så sällan vi får ha det för Oliver kommer alltid och tar över. Men ikväll sov han så skönt i klätterträdet så jag och Tiara fick flera timmars mystid. 💖

Jag har även pratat med veterinären om fortsatt medicinering till Tiara och så beställde jag tid för kastrering för Oliver på tisdag!

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar

Kommentarer

Bibbi
,
kan inte du lägga upp en bild på det ”rymningssäkra” selet ? funderar på å köpa till mina katter.... vi ha säkra o bra selen. Berätta gärna vart du köpt och kostade, gulle dig
må så gott

bibbi
Explicit
Explicit,
Hej! Han har det på sig på bildera i det här inlägget. Men kan ta lite bättre bilder i kommande inlägg 😊
nouw.com/explicit