Kastrerad och klar!

Nu är han hemma igen, lillgrabben. Allt hade gått bra och sköterskan sa att han hade varit extremt charmig och sällskapssjuk. 😍

Jag bad dom ju titta till tänderna då jag tyckt att det sett konstigt ut på sistone. Dubbla på ena sidan och så ser det ut att bara va en halv på andra. De hade bara behövt peta på en tand så lossnade den. Så han har fortfarande mjölktänder kvar som håller på att lossna. Så det kommer bli bra!

När vi kom hem var han groggy. Vinglade runt och såg eländig ut. Försökte bädda ner honom som dom sa att man skulle, men han skulle prompt upp och vingla. Men efter någon timme och lite mat i magen äntligen så piggnade han på sig och blev sitt vanliga jag.

Han fick med en tratt som hon sa att jag ska sätta på honom om han börjar slicka sig. Men han har inte gjort det alls, han har slickat rent hela pälsen men inte på pungen! Så tratten slipper han förhoppningsvis!
Han måste sovit i kattlådan i buren hos veterinären för hela pälsen var FULL av kattsand när han kom hem. Såg ut som det snöat på honom. 😂

De syr ju inte efter detta ingrepp utan låter snitten självläka. Det kommer ta några dagar och han får inte gå ut på 8-10 dagar. Det kommer han nog protestera emot. Han har redan hoppat ner i väskan i hopp om att få gå ut.
Men det får vänta, vill inte ha några infektioner i såret nu.

Tiara och jag har haft en riktig mysdag medan Oliver var borta. Det var välbehövligt, catcha upp på gosfronten. 🙏🏼💖

I morgon är det jobb igen. Men nu har många kollegor börjat komma tillbaka från sina semestrar så det blir trevligt att återses!

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar