Kanske en dålig start på året..

Goderafton.

2 januari 2020.
Jag gillar tonen på 2020. Låter fint. Jag hoppas att det blir ett fint år också.

Hittills har jag ju bara jobbat detta år och det har varit två väldigt tunga dagar. Igår var det så tungt att min axel gick av kändes det som. Jag vaknade med en smärta som inte går att beskriva i morse, men tog en smärtstillande och gick till jobbet.
Jag har varit på gränsen till att börja gråta hela tiden pga smärtan. Och för folk som känner mig så har det gått ganska långt då. Eftersom jag är så brutalt tålig när det kommer till smärta.
Klockan 14 gick jag dock hem. Klarade inte en minut till. Jag trodde att jag skulle bryta ihop i hissen. Såg liksom framför mig hur luften skulle gå ur mig och jag skulle segna ner på golvet där i hissen och bara skrika och gråta.
Men så vart det ju inte.
Höll ihop hela vägen hem.

Nu har jag precis tagit en lång varm dusch. Kanske det hjälpte lite.

Jag är ledig tre dagar nu. Men är det inte bättre i morgon så tänker jag ringa ortopeden och se om jag kan få någon lite akut tid för röntgen. Alt. Åka till akuten och vänta på en tid där. Men det känns ju inte så lockande.
Jag jobbar ju ganska vägg i vägg med min ortoped så tänkte först om jag skulle gått förbi där idag. Men han sitter ju inte direkt sysslolös och inväntar besök av mig, så jag sket i det. Skulle säkert bara fått panikångest av att stå där och förklara situationen.

Vem går ens till jobbet med denna smärta? Måste vara något fel på mig...


Nyår då.
Riktigt mysigt var det. Jag jobbade ju, sen vid 18 kom P hit.
Vi åt skagentoast först, sen dukade vi upp allt gott vi hade köpt. Spelade bingo (ingen vann något) och bara myste. Katterna älskar ju honom och mitt hjärta blir så varmt när han busar med dom. 😍

När klockan närmade sig tolvslaget och smällarna kom igång så försökte jag pejla av hur katterna mådde av det hela. Max var mest nyfiken, försökte se ut vad det var som lät, så öppnade upp persiennerna så han kunde se ut. Han var lugn med det. Oliver gick runt och var lite orolig. Sprayade feliway och så gick jag och P ut på balkongen några minuter och skålade i bubbel och tittade på dom få raketer som fanns.
När vi kom in igen hittade jag Oliver i badrummet under en hylla.
Lilla gubben.
Men han kom snabbt ut igen, så det gick ändå helt okej.

Vi hade iaf en väldigt mysig nyårskväll. Lugn och fin. Precis som jag gillar det.

/Annette

Gillar