Jobbsök

Goderafton.

Sedan min avdelning splittrades och blev en specialinriktad avdelning för främst palliation så har det blivit så tufft.
Det är oerhört tunga patienter och vi är alldeles för få. Alla går på knäna och energin räcker inte långt ett arbetspass.
De flestas kroppar har börjat ta riktigt mycket stryk och då ska vi inte tala om min redan trasiga..

Okej om det bara var patienterna.. då hade vi kunnat jobba på det, men det är så mycket mer. Det fungerar inte helt enkelt, allt runtomkring och det k��nns tråkigt.

Jag har sökt några andra jobb, ett på operation, ett annat på en rehabiliteringsavdelning och så ett på SOS alarm. (112) SOS- operatör. (Man tar emot samtalen från dom som ringer till 112.)

Jag fick idag ett svar från SOS att jag gått vidare till en ny fas där man ska gå igenom massor av tester. Personlighetstester och stresstester osv. Simultanförmåga-test bla.
När jag kom hem från jobbet idag så hade jag så fruuuuuktansvärt ont i knäet så tog en starkare smärtstillande.
Och gjorde några tester efter det.
Dålig beslut.
Ena stresstestet gick åt helvete kan jag säga. På tok för trött och seg. Och man får inte göra om det. Så jag är nog körd där.
Trist, för jag skulle tycka att det vore ett superspännande jobb!
Men vi får se :) Får göra klart resterande tester i morgon, förhoppningsvis lite mer utvilad. Och sen skicka in. Sen är det väl bara att hålla tummen.

I morgon jobbar jag kväll, så det ska bli ruggigt skönt att få sova ut lite.
Och kvällspassen brukar vara lite lugnare som tur är. Så det kanske går. Tänkte först vara hemma pga. knäet. Men jag gör kanske ett försök ändå. Får linda det.


/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar