Jag fick MVG!

Jag har haft några dåliga dagar. Mycket ångest. Mycket tankar. Mycket huvudvärk och smärta från ögat.
Igår natt (inte den som var nu) så kunde jag inte sova. Hade en sån grov panikattack. Kan inte ens minnas när jag hade en sån sist. Fick tillslut gå upp och ta lite lugnande. Så somnade jag tillslut. Gårdagen blev därmed extremt seg och jag låg bokstavligt talat i soffan hela dagen. Somnade till, lyssnade på bok, stred tills jag ville dra mitt hår över att få tag i läkaren som ska sjukskriva mig. Är inne på andra veckan utan att han svarar mig så stressen över att vara hemma från jobbet UTAN sjukskrivning tär sönder mig inifrån.
Jag fick tillslut tag på en ssk som kände med mig och skulle verkligen försöka hugga tag i läkaren.
Han är tydligen sällan på mottagningen utan opererar mest men i morgon, onsdag, skulle han vara på mottagning så hon rådde mig till att ringa i morgon med så det inte faller bort.

I morgon ska jag även till ögonläkaren igen. Det skulle ju skett två veckor efter förra, alltså när jag låg inne. Men jag jobbade den dagen och var dum nog att avboka den då. Så nästa lediga tid var inte fören nu. Men det blir bra att gå i morgon eftersom smärtan inte är något bättre. Antar att dom missat något. Neurokirurgen trodde ju stenhårt på inflammation i synnerven då detta gör såhär gräsligt ont.

Jag har sagt till jobbet att jag kommer på torsdag. Men jag vet att jag inte kommer klara av det.
Intryck är superjobbiga. Mycket ljud och rörelse också. och det kommer som käftsmäll dagen efter. Speciellt huvudvärken. Så det känns så idiotiskt att ens tro att jag ska klara av att jobba. Men känns inte som jag har något val när jag inte vet hur det blir med sjukskrivningen.

Jag har iaf precis varit hos tandläkaren. Har skjutit på det i 3!!!! år. Var helt säker på att jag hade en tand som dött helt som säkert behövde rotfyllas. För den nervsmärta jag har vid höger öga strålar ner i tanden/käken.
Men nej. Superfina tänder. MVG fick jag. Pyttelite tandsten som hon tog bort på några sekunder mellan två tänder. Behövde inte betala för det.
Så skönt att något på min kropp fungerar u.a.
Super glad för det!!

När jag var klar hos tandläkaren kände jag för att göra något. Inte kört bil på evigheter så ville även se till så batteriet laddade upp lite och mamma var i Åkersberga med siestra. Så jag åkte hit.
Busar med Jamie och myser som bara den gossen kan.
Laddar batterierna även i mig med andra ord.


I söndags var jag och P på kalas på Lidingö. Hans ens släkting som fyllde år. Supermysig kväll var det. Kul att träffa fler från hans släkt.
Riktig lyxig kväll var det även.
Mysigt.

/Annette

Gillar