Invigningsfest!

Hej!

Jobbar så mkt nu så har liksom inte riktigt tid med bloggen. :)

Det går bra på jobbet. Riktigt kul att vara tillbaka!
Idag anmälde jag mig till invigningen av nya akuten. Det är om en månad ungefär och all fast personal är välkomna. 100kr så får man välkomstdrink i nya ambulansintaget, middagsbuffé, efterrätt och en drink till. Och dans och mingel.
Riktigt taggad! Ska bli roligt!

Jag har jobbat kväll två dagar nu och i morgon börjar jag 7. Den omställningen är inte rolig.
Men i morgon kväll ska jag, mamma och Stina till MOS och se lejonkungen!!! Äntligen! Beställde VIP platser också, aldrig gjort det tidigare.
Blir riktigt skoj!
Sen upp och jobba 7 på fredag också, sen ledig helgen :)

Oliver har börjat möta mig i dörren när jag kommer hem på kvällen. Då springer han ut i trapphuset, går ner för trappan till källaren, upp igen och så in. Kollar läget inför natten. :) så söt.

Tiara var riktigt sur nu när jag kom hem. Fräste åt honom konstant. Hon protesterar nog lite extra när jag är borta så mycket nu.
Annars upplever jag nog ändå att hon är några procent lugnare av medicinen. Smärtstillandet är slut och jag har inte bett om mer då jag inte upplevde någon skillnad på henne av det. Men däremot får hon det där lugnande pulvret varje morgon. Fröken är dock så otroligt liten i maten så hon får nog inte riktigt i sig allt, men det mesta. (Tar ut pulvret ur kapseln och blandar i maten.)

Nä nu ska jag väl försöka sova.

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar

Kommentarer