Inte min dag.

Goderafton.

Min dag började lite kaos. Tog bilen till jobbet för jag blev så avskräckt i måndags när nån nöt satt nära mig på tåget SUPER sjuk i Corona. Måste varit det. Hostade så hon kiknade och satt och dåsade i nån feberyra.
Men..
för det första kostade både in och utfart via tullarna 45kr/st.
Så dyrt har det inte varit hittills så det måste väl blivit högsäsong nu.
Sen när jag väl kom till jobbet så fanns det inte en parkeringsplats så långt ögat kunde nå.
Ångesten på den.
Jag har lärt mig köra en sträcka i stan. Det är till jobbet. Till vår parkering. Det är ju inte så att jag kan freestyla sen och hitta andra parkeringar i stan någonstans. Nej.
Men jag körde runt i området lite och insåg sen att det inte fanns andra alternativ än att ställa sig längst vägen och betala hutlösa summor. 150kr för att va exakt.

Jag kom in med andan i halsen lite försenad pga detta och det grämde mig så in i Norden att jag skulle stå där och betala så dyrt. Våra parkeringsplatser är ju gratis just nu.
Så på min morgonrast några timmar senare gick jag ut och gjorde ett nytt försök. Och hittade en plats!! Lyckan var rätt hög där. Det hade redan hunnit bli 45kr på den förra parkeringen.
Dyr arbetsdag.
Sen när jag skulle hem stod trafiken stilla. Jag har ingen fungerande ac och den 20 minuter långa hemresan tog en timme.
Prutt.

I morgon blir det kommunalt igen.

Ja det var väl bara det.
På återseende!

/Annette

Gillar

Kommentarer