I’m alive!

Long time no see.

Det har hänt så jobbiga saker på sista tiden som jag inte vill skriva om, så då har det liksom inte blivit något alls ist då det jobbiga som hänt plus mitt jobb är det enda som finns i mitt liv just nu.

Igår på jobbet blev jag tillkallad till andra avdelningen för att ta blododling på en patient. Hen var sååå svårstucken och det krävdes en hel del för att lyckas. Man behöver ju så väldigt mycket blod för blododling.
Idag jobbade jag på den avdelningen och patienten blev sämre och behövde blododlas IGEN. Så det var bara att försöka. Man ska fylla två flaskor per arm. Alltså väldigt mkt blod.
Men idag fick jag bara ut två flaskor från ena foten (armarna gick ej) sen tyckte jag så förbannat synd om patienten och ringde stickhjälpen ist som fick ta över.

Jag älskar ju som alla vet att ta blodprover. Skulle kunna sitta och sticka hela dagarna. Och jag är faktiskt jävligt bra på det måste jag få skryta om lite. Så många hämtar mig som våra två avdelningars egna stickhjälp :)
Lite kul tycker jag.
Förmodligen detta pga att jag själv blivit så INIHELVETE stucken i mitt liv. Plockat upp lite där tror jag.

Jag är nyss hemkommen från jobbet och jobbar nu två dagar dagpass. 7-15.15. Så det blir att försöka sova nu så jag orkar upp i morgon.

Men!!!!!!!! Jag är ledig i helgen. Långledig tillochmed med. Lör-mån.
Första lediga helgen på 6v. Det ni.

God natt.

När inte ens stödstrumpor håller bort svullnaden helt efter en intensiv arbetsdag..

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar