Hösten är på g!

Det är ett barn ute i parken utanför mig som har GALLskrikit konstant i 10 minuter nu minst. En pappa står bredvid och säger nåt till barnet på sitt språk men barnet skriker bara mer och mer hysteriskt. Får spel på sånt.
Ta upp och krama barnet för fan. Hur svårt ska det vara. Kryper i kroppen på mig.

Solen skiner och hösten visar sin finaste sida verkligen. Vi har haft många dagar nu med sol och sköna grader! Man tackar man tackar!
Ser fram emot att löven byter färg mer och mer snart. Så krispigt och fint då. Jag har även köpt en mössa som jag vill börja använda hehe. Har känts för tidigt ännu. Men snart så!
Jag har alltid keps då min skalle är otroligt känslig för både värme/blåst och kyla. Så det går inte att ha huvudet fritt så att säga.
Kyla är absolut värst har jag märkt. Har ju en del metallbitar i huvudet nu och dom suger åt sig kyla. Det gör mina proteser med men dom är ju mer inlindade i muskler och fett. Det är då inte min skalle. Olidlig smärta blir det iaf när huvudet blir kallt.

Jag har haft ett par låga dagar. Dom kommer och dom går dom där dipparna. Men jag brukar ta mig upp.
Iförregår fick jag något slags litet anfall. Kanske EP-anfall. Pågick bara 10 sek typ men satte hela hjärnan ur balans och jag känner fortfarande av det i trötthet.
Jag har på eget bevåg sänkt epilepsimedicinen. Kanske var dumt.

Snart kommer min nya sjukgymnast på besök. Hoppas hon är bra!

Var i skogen och samlade energi häromdagen. 🙏🏼

/Annette

Gillar

Kommentarer