Hemma igen

Hej!

Inatt kom vi hem, tror jag klev in genom dörren vid 03-någonting.

Det blev några timmars sömn, men vid 08-ish ville missarna mysa. Alltså Oliver har blivit så stor! Hur kan han växa till en fullvuxen katt på en vecka? Det känns som att bebisfjunet försvunnit och han fått mer riktig päls. En helt annan katt.
Tiara fräser och morrar mer än nånsin nu. Men jag tror att det är lite protest att jag varit borta. Plus att hon får lite panik att hon inte är ensam om att gosa ikapp sig med mig.
Skrotan. Vaknade med att hon låg sked med mig. Hjärtat smälter ju totalt.

Jag har precis packat upp resväskorna. Passade på att fota det jag köpte. Mest för min egen skull lägger jag upp det här nu. Kan va kul att gå tillbaka o se vilket år man köpte vad. :)

Den årliga handduken!

Den årliga snäckan. De årliga kylskåpsmagneterna. Och en söt elefant som jag inte kunde motstå. :)

Föll pladask för dessa. 🙏🏼 Lite Mio-feeling på dom.

Handgjorda skålar som katterna ska få äta ur.

En jäkla massa Raki. 😍 Med olika smaker. Så gott!

När vi var på utflykt upp i bergen hälsade vi på i ett gammalt kloster där nunnorna sålde lite saker. Olja och en liten bok köpte jag för att bidra lite. Solfjädern bara för att det var 37 grader och man höll på att stryka med.

Och så dessa heeeeeelt underbara handgjorda lersakerna. Vi hade en butik precis vid hotellet som vi var inne i var o varannan dag. Köpte mer o mer saker från henne. Så otroligt gullig kvinna som jobbade där. Katternas skålar är också därifrån. Helt kär.
Ljuslykta, ljushållare o skålar. 😍

Och en sarong :)
Och en liten väska men den har jag inte bild på.

Vi har som sagt haft det helt overkligt bra. Mellan 33-37 grader på dagarna. 29-31 på kvällarna. 24-25 i havet. En fin pool precis utanför altandörren. Vacker plats, hundratals affärer längst gågatan vid hotellet.

Ätit gott på resturang varje kväll. Ätit frukost och lunch på altanen på hotellet. Vi hade 3st 12 veckors kattungar som kom och busade varje dag.

Vi badade i det kristallklara havet varje dag fram till eftermiddagen då vi gick till hotellet och badade i poolen ist. Sen ut på shoppingstråken på kvällen. Suttit på mysiga uteställen och druckit goda drinkar och tittat på folk.

Njutit njutit njutit.

Igår vart det lite stormigt på havet med stora vågor. Tur det var sista dagen för det var en pärs att bada i! Men ändå lite roligt någon dag sådär.

Jag har blivit rätt så brun faktiskt. Känns fräscht :) skulle vara kul om det kunde bli varmt här också, har ju semester till 24juli.

Kommer lite bilder under dagen kan jag tro.

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar