Frizzzzaan!

Goderafton.

Igår var jag hos frisören! Hör och häpna.
Sist jag var där var på min födelsedag den 29 juni 2020.
Man kan ju säga att det var ett tag sen... utväxten var brutal och håret var nog hittils i det sämsta skick jag någonsin haft det i.
Så slitet.

Lite bevis var det var ju att frisören öppnade upp med frågan ”hur många barn har du med tanke på din dåliga hårkvalitet?
Inga? Sa jag. Helt förvånad.
Hehe. Han tog för givet att jag hade ett gäng ungar som fick mig att slita mitt hår och absolut inte ha tid för mig själv och tid att ta hand om håret.

Skämsmössa.

Han ville klippa upp det riktigt kort om vi skulle få bort allt det döda slitna men jag fick dra i handbromsen lite där. Orkar inte ha superkort igen. Dels tycker jag inte att jag passade i det och så krävs det liksom att man jobbar med håret om man har en kort frisyr och jag äger inte ens en hårfön. Ni hör ju.
Så jag sa att han får ta 3-4 cm så får jag helt enkelt hålla det jag lovar varje gång jag sitter där- att återkomma varannan månad!! O toppa.

Jag var där en evighet. Han var långsam men väldigt duktig. Det blev väldigt fint. Fin fräsch naturlig blond färg och bra längd!

Som ny!

Nej men ni ser ju hur jag såg ut?

Fick även konstaterat att jag fått grått hår. Snart 37 år gammal. Bra jobbat ändå.

Jag är så nöjd och känner mig så fräsch igen.
Och allt detta tack vare min älskade pojkvän som gav mig detta frisörbesök helt spontant.
Tack igen, love ❤️❤️❤️

Jag är såååå taggad på helg nu. En dag kvar sen så!

Jag är så matt. Jag har fått tillbaka ischias-värk som jag hade för massor av år sedan. Då hamnade jag i rullstol då det inte gick att stödja på benet alls. Rulle och gåbord i 7 månader.
Herrejisses. Så får det inte bli igen. Livrädd.
Haltar runt och har konstant vidrigt ont. Det MÅSTE ge sig självmant inom närmsta dagarna. 🙏🏼 Please.

/Annette

Gillar

Kommentarer