Flex

Tjo!

Igår hade jag en hemsk dag. Hemsk.
Jag vaknade med halsen helt igensvullen och ontig. Gick dock ändå till jobbet och det kanske jag inte skulle ha gjort. Jag mådde så dåligt, mest psykiskt tror jag. Jag var arg på allt och alla och så hade vi ett APT och alla har klagat på så mycket på det mesta men INGEN sa nåt på mötet. Så jag fick säga allt och eftersom jag var på så dåligt humör s�� kom allt ut lite aggressivt kanske. 🙄

Efter att jag hade ätit lite middag så säckade jag ihop helt, kändes som att jag fick någon sorts panikångest. Visste varken ut eller in. Orkade inte med patienterna, kollegorna eller mig själv. Jag gick hem lite tidigare. Med tanken att vara hemma resten av veckan.

Men i morse vaknade jag med mindre ont i halsen och då kändes det fusk att vara hemma.
Så jag gick. Och dagen har varit bra! Jag har jobbat med två flamsfior och vi har haft väldigt roligt faktiskt.

Nu jobbar jag dagpass de kommande två dagarna.
Kom just hem och ska tillbaka om några timmar. Men först ska jag gosa lite missar och förhoppningsvis sova.

Efter jobbet på torsdag är det ju fest på nya akuten. Jag har verkligen sett fram emot detta något hysteriskt. Fest på akuten liksom?!
Men jag är så rädd att jag inte kommer orka.

Dels så slutar jag 15 då. Och festen börjar 17. Katterna kan inte vara ensamma så länge så jag måste hem emellan. Men det kommer va fet-kö tillbaka till sjukhuset. Så då måste jag isåfall åka buss.
Det blir buffé och några glas vin eller bubbel man får där och det kan ju vara trevligt att dricka lite kanske, så buss är väl ingen dum idé då da.
Men ja... det känns lite svårt och stort på något vis allting.


Ikväll flexade jag ut en halvtimme tidigare Så skönt när man jobbar dag dagen efter!/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar