En vecka kvar till Grekland!

Sista dagen på 34. I morgon blir jag 35.
Halvvägs till 70. Så skrämmande.

Idag har jag och Oliver varit hos min storasyster. Det var första gången Oliver var i lägenheten och han var lite rädd då syrran höll på att flyttstäda så han var mest i ett rum med Molly hela tiden.
Hon älskar verkligen min lilla pälsboll. Så gulligt att se henne med djur, hon har något speciellt verkligen, alla djur gillar henne. Till och med Tiara och hon gillar inte många människor...

Det var mysigt att vara där några timmar. På väg dit och hem gick Oliver. Det är bara genom en park här utanför och den är vi ofta ute och går i, så där är han van att promenera. Så duktig.
Men alla ljud är läskiga. Kommer det någon människa, speciellt ett barn, så stannar han och vill inte gå mer fören den är ur sikte. Men annars går det fint.

I morgon blir det kalas för mig hemma hos pappa. Stina ska göra tårtan och jag är så spänd på att få se den!! Hon är så galet duktig på att göra tårtor. Glutenfri är den ju också såklart.

Blir mysigt. Nästan hela familjen kommer. Brorsan med sina 4 barn som tyvärr uteblir, men annars blir det hela konkarongen.

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Grattis på födelsedagen!
Malin
,
Grattis på födelsedagen!
Explicit
Explicit,
Tack snälla 😀
nouw.com/explicit