En riktigt mysig dag!

Dagen idag har jag spenderat med Stina och Jamie. Jag åkte dit på förmiddagen så åkte vi ganska direkt till Vaxholm och badade. Det var mitt första dopp för i år. Det var svinkallt i havet verkligen men vi badade en bra stund ändå. Lilla Jamie brydde sig inte om kylan så det var ju bara att ligga i med honom.

Efter några timmar på stranden åkte vi in till Vaxholm centrum/stad- vad man nu säger och åt pizza (min glutenfria var som ett jätte dåligt skämt) men det var ändå väldigt mysigt. Promenerade lite vid kajen där. Så vacker och mysigt ställe.
Sen åkte jag hem. Nöjd med dagen!

Katterna hade fått vara ensamma några timmar och det gjorde dom nog bara gott för det har knappt varit något fräs alls ikväll.

Supervarm och bra dag helt enkelt!

Igår var mamma här och hjälpte mig kattsäkra balkongen. Det blev så mysigt och fint och nu kan båda katterna gå in och ut där och mysa.
Och jag kan ha öppet igen! Tiara skulle ju aldrig någonsin få för sig att hoppa ner från balkongen men oliver litar jag ju inte på så det är himla skönt att kunna låta honom vara där ute och utforska också!
Mina små troll. 💖

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar