Dom är tillbaka!

Den 9 dec hade ju Max ner mina glasögon så dom gick sönder. Och jag lämnade in dom. 10 dagar skulle det ta. Jovisst.
Idag blev dom klara och jag har hämtat ut dom. 3100kr fattigare. Glasögonen har alltså kostat mig 10200kr i år.
Nu ska jag hålla i dom med järngrepp.

Dock har jag nog haft sönder mina ögon under denna månad. Iaf det högra.
Jag har kämpat med att se, överansträngt ögonen något brutalt. Så nu ser jag helt dimmigt med höger ögat trots dom nya glasögonen. Jag gick runt i centrum en stund med dom efter att jag hade hämtat ut på optikern. Gick sen tillbaka och frågade om dom kunde kontrollera så det verkligen blev rätt slipat.
Det var det men han sa att jag har ett ett ganska grovt brytningsfel på höger öga och att det troligen förvärrats av att vara utan glasögonen en månad. Men att det kunde återgå till att bli bättre igen när ögat lärt sig slappna av igen.
Jag har en brutal huvudvärk och det rinner från ögat och det känns som jag har slem i ögat typ för det är så dimmigt.

Hoppas verkligen det blir bättre kommande dagar. Jag skulle ge det 10 dagar, blir det inte bättre skulle vi gå vidare med det.

Annars då. Jag har dammsugit. Både hemmet och katterna. Jag har förmodligen dom enda katterna på jorden som älskar dammsugaren. De blir gladeligen dammsugna vilket är så skönt! Det river upp gammalt löst hår, så kan man kamma bort halva pälsen typ sen!

Annars har jag bara legat på soffan. Tittat på nya Aladdin och någon annan super amerikansk tramsfilm. Skyscraper. Aladdin var bra!!

I morgon ska jag åka till Stina och äntligen sätta in mitt löshår!! För nu tycker jag att min hårfärg börjar matcha löshåret.
Taggad!

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar