Dark thoughts

Jag drömde otroligt obehagligt och konstigt inatt. Inte att jag var gravid eller fick barn denna gång, utan nu var jag på jobbet. Tog emot en patient som kom från akuten. Jag försökte göra allt som vi vanligtvis gör vid en ankomst men i drömmen fick jag ingen luft riktigt. Försökte dra in luft men det kom knappt nåt. Sen efter en stunds kämpande så kunde jag inte hålla mig vaken längre, jag kände bara för att sova. Så jag gick till personalrummet för att sätta mig en stund men där var det låst och jag fick inte komma in så jag fick sätta mig på toaletten för att sova. Var så sövande trött. Efter en lång stund kom jag ut från toan igen och hittade inte min patient. Fick sån panikångest, visste inte vad jag skulle säga till mina kollegor om vart patienten hade tagit vägen och vart jag hade hållit hus. Ville bara gråta och gå hem.

Sen vaknade jag och hade ont i lungorna vid inandning. Det är fortfarande lite knasigt i lungorna, känns som när man har en liten droppe vätska där efter att man svalt fel.

Ville åka till Ikea idag egentligen. Kolla runt lite, försöka hitta lite inspo till mitt hem som jag tycker är så tråkigt.
Men kom på att jag hade bokat tvättstugan och var verkligen tvungen att ta tag i det, så jag sket i Ikea. Hittar iaf ingen ork att ta mig för något.

Trivs inte i mig själv just nu och då går det ofta ut över mitt hem, att jag behöver möblera om eller köpa nåt nytt eller helst flytta.

Kom mig i alla fall för att dammsuga och skura golven! Nu när solen ligger på hela tiden så ser man ju kaozet på golven. Så nu skiner dom en liten stund.
Så fint när dom fortfarande är blöta.
Sen blir dom så dammigt matta. 😒

Ligger och lyssnar på eminem nu och kom på att jag även drömde om honom. 😂 Drömde att han skulle komma på något slags möte på jobbet och ingen vågade ringa honom så jag fick göra det. Så kom han dit och vi hade en liten fling.
Haha.
Jajävlar.
Dessa drömmar....


Är det våren som får en lite deppig kanske? Våren är ju min allra bästa årstid. Värmen och ljuset kommer tillbaka. Man slipper gå runt som en michelingubbe och halka.
Borde inte ge depression.

Det enda jag kan tänka kring detta är isåfall att det ger ångest att jag inte är ute och tar tillvara på vädret. När det är kallt och halt kan man ju liksom inte gå ut. Dessa dagar är alla ute och har så mysigt med picknick och grejer med sina familjer medan jag ligger här hemma i dammet i min jävla soffa.

Kan va det...

Vilket glatt inlägg........

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar