Dagen D

Idag ska alltså mitt 10e syskonbarn komma till världen! Så sjukt spännande. Om någon timme är hon här- lilla Ellie. Jag är jätte nervös känner jag. Vad ska då Stina och Christoffer vara.
Hoppas allt går helt perfekt!
Jag tror att Oliver känner på sig något? Han går runt och vankar här och vill gosa med mig heeela tiden. Det är ju liksom inte hans personlighet.

Igår bakade jag semlor! Har varit sugen på det nu några veckor men hittar aldrig semlebullar i affären. Och på mitt förra jobb bakade vi varje vecka och bakade då egna semlebullar ibland. På ett typ scones recept. Så man inte behöver massa jäst och jäsning och sånt.

Och det blev SÅ BRA! Mamma hade jobbat natt så hon vaknade precis när dom var klara, så det blev en smarrig frukost för henne.

Jag gjorde så här:
ca 5-6 dl glutenfritt mjöl. (Går på känn)
2tsk bakpulver.
2tsk vaniljsocker.
1dl flytande smör.
2dl mjölk.
Lite salt.
1dl socker.
Jag hade saffran hemma så tog det med då det är det godaste jag vet.

Vispa ihop lite sen klicka ut på en plåt. Det blev 4st då jag ville ha dom ”semlestora”.
Blöt handen och forma till dom lite.
In i igenom, 225grader ca 10-12 minuter.

Ojojoj så gott.

På kvällen igår kom P hit några timmar. Det var mysigt, vi har inte sets på en vecka så det var trevligt att han kom hit. Kissarna hade saknat honom, det märktes tydligt!

Mamma åkte ju till stina igår för att passa Jamie nu dessa dagar de är på bb. Så vi är home alone.

/Annette

Gillar

Kommentarer