Bråkstakar

Tjenis.

What a night det varit alltså. Tiara har varit totalt galen. Fräst och morrat som hon gjorde för någon månad sen när jag fasade för det värsta och åkte till veterinären.
Det har väl kanske pågått sen Oliver kastrerades.
Jag tycker själv att Oliver ändrat beteende sen dess så det är väl inte så konstigt att Tiara reagerar.
Jag trodde feliway’n var slut så jag beställde en ny som kom idag men såg att det faktiskt var en skvätt kvar i den. Annars så var hon precis såhär när den tog slut sist.

Jag vet att jag ska vara tålmodig och aldrig bli arg på henne eller tysta henne på något vis när hon beter sig såhär då hon försöker för sitt liv skydda mig och vårat hem från den lilla illbattingen, men det är såååååååå svårt när hon är igång och morrar i ett dygn utan uppehåll. Hon borde bli hes!

Inatt fick jag lov att skrika till lite på dom båda för jag höll på att tappa det helt. Jobbade ju kväll igår, kom hem och la mig på en gång och så höll de på o retade upp varandra HELA NATTEN. Så upp vid 05.30 igen. Lagom utsövd. 😳

Olivers ändrade beteende kom så snabbt? Det ska ju ta några månader innan alla hormoner är ur kroppen på honom, men han har fått ett enormt gos-behov. Och han ”pratar” jätte mycket mera.
Han vill såå gärna gå ut, han är så proppad med överskottsenergi. Men vi får inte gå ut på minst en vecka. Så jag fick sätta mig på golvet och tokbusa med gossen efter jobbet. Efter det ville han mysa i soffan, han visste liksom inte hur man skulle gå tillväga för att vara nära nog, kurrade och buffade på mig länge länge.
Älskade gose!

Jag har dock hittat ett spel för katter, laddade ner appen och med det kan han sitta hur länge som helst! 😂😂 Det är nån liten mus som åker runt på skärmen som han ska slå på så samlas det poäng. Han är besatt.
Så roligt att titta på när han helt överfokuserad håller på!

I morgon är jag ledig men ska på begravning. Min älskade fina väns man ska begravas. Det kommer bli en tung dag. 😥

/Annette

  • Nära Veckovägen , Järfälla

Gillar

Kommentarer